2777
2789
عنوان

خانومابیاین بگین چندکیلوباشم عالیه؟؟،

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 75 پست
به نظرتون برای قد 165 چه وزنی خوبه

من ۱۶۶ یک سانت بلندترم الان ۵۸/۹۰۰میخوام بشم ۵۷ یا ۵۶

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵۸ ۴۰

جووون چه کوشولویی

توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم 
من خودم 166 ام ولی با وزن 64 کیلو خیلی زیادی لاغر بودم و دوسنداشتم چون چهرم خراب میشد واسه خودم 68 ک ...

وای من 58 هستم غصه میخورم که بشم 55

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
من خودم 166 ام ولی با وزن 64 کیلو خیلی زیادی لاغر بودم و دوسنداشتم چون چهرم خراب میشد واسه خودم 68 ک ...

اخه به استخون بندیم مربوطه 

من وخواهرم هردویک وزنیم ولی اون استخون بندیش ریززززز 

ومن درشت برای همین اون چاقتربه نظرمیاد

توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم 
جووون چه کوشولویی

😟😭

😆😆

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
وای من 58 هستم غصه میخورم که بشم 55

دورمچت چنده؟

نمیدونم

یه اندازه بزن الان

بنظرم انقدر حساس نباش کم کن تاجایی ک بگی اهان الان دیگه خوبم 

اخه بدبختی هیچ وقت نمیگی الان خوبم هی میخوای لاغر تو بشی

من بیشتر بودم میگفتم ۵۸ الان که تقریبا رسیدم میگم ۵۷ یا ۵۶ راضی نمیشم رو یک چیزی😊

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
بنظرم انقدر حساس نباش کم کن تاجایی ک بگی اهان الان دیگه خوبم 

اره ولی واقعاذوق دارم برای دیدن عدد۵۰وخورده ای

اخه بدبختی هیچ وقت نمیگی الان خوبم هی میخوای لاغر تو بشی من بیشتر بودم میگفتم ۵۸ الان که تقریبا رسی ...

شمادورمچت چنده

اخه بدبختی هیچ وقت نمیگی الان خوبم هی میخوای لاغر تو بشی من بیشتر بودم میگفتم ۵۸ الان که تقریبا رسی ...

باید بتونید ذهنتو کنترل کنید وسواس گرفتید ،اگر جایی از بدنتون چربی اضافه و بدفرم نداری اگر بازم بخوای کم کنی میشه حساسیت .