2777
2789
عنوان

شما به اين ميكين دروغ يا نه

108 بازدید | 13 پست

ما 5ساله داريم باهم زندكي ميكنيم من هميشه فكر ميكردم از همه جي هم خبر داريم تا اينكه جندوقت بيش يه اتفاقايي افتاد فهميدم يه جيزايي رو ازم قايم كرده ،حتي حقوقشو ولي زير بار نرفت،يا حتي شغلشو تغيير داده بود من نميدونستم ،امروزم فهميدم يه حسابي باز كرده 10تومن بول بس انداز كرده ،بخدا من ولخرج نيستم هميشه سعي كردم واسه اينده جمع كنم حتي تا الان لباس نخريدم مال مجرديامو ميبوشم يا اينكه مامانم اينا واسه مناسبتا واسم خريدن ،امروز ديكه نااميد شدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ازشون دلیل پنهان کاریشون را بپرسید

اولین سوال شما از من:  اینجا چیکار می کنم؟ خلاصش میشه اینکه می خوام اگر بتونم  کمکتون کنم چطور با مردها رفتار کنید تا از زندگی کنار  شوهرتون لذت ببرید.
دروغ نه ولی رو راست نیست پنهان کاره، چرا؟؟؟ 😨 کار عوض کرده چطور متوجه نشدی؟ چه مرموزه

بارسال يه جايي استخدام بود حقوقش1200 بود ولي سمتش عوض شده بود ماهي 3تومن ميكرفت به من نكفته بود 

پنهان کاریه که تو زندگی مشترک معنی نداره همیشه طوری زندگی کن که شرمنده خودت نشی دیگه قناعت رو کنا ...

اره ديكه ،بخدا اين 5سال يه لباس نكرفتم ،خيلي از خودم متنفر شدم 

ميكه جون اكه تو ميدونستي نميزاشتي جمع بشه تو ولخرجي

شما به دل نگیر. مردها برای اینکه اون حس تصمیم گیری و استقلالشون ارضا بشه گاهی از این کارا می کنن . ولی اگر اوضاع مالی بدی ندارین زیاد قناعت نکنید . گاهی به خودتون بسید

اولین سوال شما از من:  اینجا چیکار می کنم؟ خلاصش میشه اینکه می خوام اگر بتونم  کمکتون کنم چطور با مردها رفتار کنید تا از زندگی کنار  شوهرتون لذت ببرید.
بارسال يه جايي استخدام بود حقوقش1200 بود ولي سمتش عوض شده بود ماهي 3تومن ميكرفت به من نكفته بود  ...

اهان فکر کردم کلا جاش عوض شده، خب من دیدم بعضی مردا اینجوری هستن خوششون میاد پنهونی پول جمع میکنن موضوع بغرنجی نیست، بنظرم بسادگی قابل حلله. 

اهان فکر کردم کلا جاش عوض شده، خب من دیدم بعضی مردا اینجوری هستن خوششون میاد پنهونی پول جمع میکنن مو ...

اره بعد از سرلجبازي ازاونكارشم اومد بيرون الآن ازانس كار ميكنه