2777
2789
عنوان

خیلی بی انگیزه شدم کمک

103 بازدید | 3 پست

سلام دوستان میشه لطفا کمکم کنید 

خیلی بی انگیزه شدم حوصله ی هیچ کاری رو ندارم عصبی شدم زود جوش میارم احساس میکنم افسرده شدم واقعا انرژیم خیلی کم شده .آزمایشم دادم مشکل خاصی نبود فقط اهنم پایین بود دکترم رفتم ولی داروها زیاد تاثیری نداشت.میشه یه مکمل یا دارویی بهم معرفی کنید که هم انرژی زا باشه و هم کمبود ویتامینای بدنمو رفع کنه . دو روزی میشه که از گل گاوزبان و سنبل الطیب استفاده میکنم یکم بهترم .

ببین عزیز من صبحا انگیزه ندارم از جام بلند شم.. باید هشت سر کار باشم ولی از شیش و نیم تو رختخواب بیدار میمونم ولی هیییییچ انگیزه ای منو از جام بلند نمیکنه.. آخرم به زور بلند میشم با تاخیر میرسم شرکت. الان چند ماهه اینجوریم.. یک عالمه هم کار انجام نشده دارم ولی اصلا توان و انرژی ندارم.. میخوام برم روان پزشک..

عزیزم صبونه ارده وشیره بخور

جگر خیلی کمک میکنه

پسته خام شکلات داغ 

سه شیره 

گوشت کبابی 

نخود آب(فقط پیاز و نخود و گوشت) 

تخم مرغ عسلی یا نیمرو با کره محلی 

گوشت تو شیشه 

پودر چهار مغز مخلوط با عسل و شیر گرم 

جوجه کباب مرغ  اسفناج بورانی

میدونم اینا غذاهای گرونی ان ولی اگه به خودتون نرسین مجبور میشین هزینه دکتر و داروهای شیمیایی کنین

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مننون از پاسخگوییتون دوستان .واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم از این چیزا هم که گفتین سعی میکنم که استفاده کنم اگه کسی هست که  اینطوری بوده وکااری انجام داده که خوب شده  لطفا بگه که هم من و بقیه دوستان هم استفاده کنن