2777
2789
عنوان

داشتم تاپیک جاری پرو میخوندم....

320 بازدید | 8 پست

باخودم گفتم خاک توسرم اگه اون عروسه پس من چیم که مادرشوهرم دیروز هرچی دلش خواست بارم کرد و منم فقط بغض کردم عین بچه ها

واقعااینجورادما باریکلا دارن

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
عزیزم زیادی ام مظلوم نباش

من روم نمیشه جواب بدم😔

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روم نمیشه جواب بدم😔

رفتو امدو کمتر کن سرسنگین تر باش 

گاهیم باید جواب داد

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
ن بابا این سیاست نداره ک دگ ی جاهایی بازمه حرف دلتو بزنی

هرچی باشه بهترازمنه که بلدنیستم جواب بدم

هرچی باشه بهترازمنه که بلدنیستم جواب بدم

باد بگیر بعضی جاها جواب بدی

من عروس عموم بعد از ۱۰شال تغییر اخلاق داد 

جاری جدید اومد دیدن رفتارشون با این بد شده تعییر داد خودشو