2777
2789

خودش میفروشه۱۷۰۰ من ۱تومنم میدم

برای دخترم خریدم الان به پولش نیاز دارم همه چیزشم کاملا فقط سی دی زبانو نداره

روز اول که دل من به تمنای تو پر زد...چو کبوتر لب بام تو نشستم... تو به من سنگ زدی... من نه رمیدم نه گسستم... باز گفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم... یه صلوات واسه حاجت دلم میفرستین❤

@selinmod1397

سلین مد ۱۳۹۷ بدون هبچ فاصله ای سرچ کتید

لباس بچه نوزادی تا ۱۰ سال

قیمتام خیلی مناسبن  یه سر بزنید

شکرت خداجونم دخترم سلین صحیح و سالم بغلمه.انشاالله همه دوستام حاجت روا بشن.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک میلیون وهفتصد 😟😲😲

اره بیشعورا همه چیو گرون کردن

اشنا نداری نیاز داشته باشه؟

روز اول که دل من به تمنای تو پر زد...چو کبوتر لب بام تو نشستم... تو به من سنگ زدی... من نه رمیدم نه گسستم... باز گفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم... یه صلوات واسه حاجت دلم میفرستین❤
@selinmod1397 سلین مد ۱۳۹۷ بدون هبچ فاصله ای سرچ کتید لباس بچه نوزادی تا ۱۰ سال قی ...

😑😑😑

الان خوب بوده شما خریدین؟

عزیزم من نمیخوام بازار یابی کنم که ازم بخری. برای دختر من یه بیستو پنج صدمم تاثیر نداشت این همه پول دادیم بجاش هر موقع ریاضیش ضعیف میشه میبرم معلم خصوصی ساعتی ۲۰ میگیرن واقعا درساش خوب شده

دختر من این مدلیه که باید حضوری بهش توضیح بدن که اشکالاشو بپرسه با فیلم یاد نمیگیره . شاید برای بقیه خوب باشه حالا

عزیزم من نمیخوام بازار یابی کنم که ازم بخری. برای دختر من یه بیستو پنج صدمم تاثیر نداشت این همه پول ...

ن عزیز بدرد من ک نمیخوره بچه ندارم میخواسم ببینم هی تبلی غ میکنن خوبه یا ن

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 
ن عزیز بدرد من ک نمیخوره بچه ندارم میخواسم ببینم هی تبلی غ میکنن خوبه یا ن

اهان

نه زیاد جالب نبود