2777
2789
عنوان

سرماخوردگی نوزاد 5 ماهه

27908 بازدید | 7 پست

سلام دوستان بچم 5 ماهشه دو روزه سرما خورده فقط یکمی ابریزش بینی داره و سرفه میکنه دکتر بردمش بهش دارو داد دیروزم یکمی بهش سوپ دادم میشه بگین سرماخوردگیاشون کی خوبه میشه تا چند روز اینطورین بعد ببخشیدا پی پی شم همش سبزه

عزیزم اینجا کسی نیس جوابمون بده فقط میرن تو تایپک مادر شوهر خ ا۶ر شوهر جاری خودم دوتا تایپ زدم راجب سرماخوردگی بچم دو ماهشه میترسم اونم سرما بخوره خودم شوید ابریزش هستم نمیدونم چه دارویی بخورم ضرر نداشته باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پهلوش رو با وازلین چرب کن و مدام بهش زیر دکمه دار بپوشون. داغش نکن اما گرم تر نگهش دار.

داروی سرماخوردگی بچه شما، اگر شیر خودتون رو میخوره، فقط و فقط شیر خودتونه. زیاد و به دفعات بهش بدید. خودتون رو تقویت کنید که شیر کافی داشته باشین.

سوپ مرغ و رشته فرنگی و هویج هم خوبه، با لیمو ترش تازه.

در کل میگذره آبجی. احتمالا بار اوله که جوجه سرماخورده. انقدر پیش میاد. 

راستی بخور سرد هم اگر داری مدام روشن بذار.

تیکر یک سالگی پسر دومم...

به نی نی سوپ نده معدش تحمل هضم نداده هنوز زوده عوضش برو حموم آب داغ رو رشن کن بچتو بپوشون قبلش بعد یکی دو دقیقه بمون روزی یکی دو بار این کار بکن تا راحت تر بتونه تنفس کنه 

عزیزم اینجا کسی نیس جوابمون بده فقط میرن تو تایپک مادر شوهر خ ا۶ر شوهر جاری خودم دوتا تایپ زدم راجب ...

محاله که بچه از مادر سرما خوردگی بگیره. دو گروه از بیماری بچه ایمنن، مادر ها و پزشک ها ی اطفال(البته پزشک ها رو مطمئن نیستم)

استامینوفن بدون کدئین میتونی بخوری. اما بهتره با چیزهایی مثل آب ولرم و عسل و لیمو، چای کم رنگ به وفور، خرما برای آبریزش بینی، شیر گرم و دارچین و سوپ داغ خودت رو درمان کنی.

قطعا جوجه از شما سرماخوردگی نمیگیره اما بهتره دستهات رو زیاد بشوری.

تیکر یک سالگی پسر دومم...
محاله که بچه از مادر سرما خوردگی بگیره. دو گروه از بیماری بچه ایمنن، مادر ها و پزشک ها ی اطفال(البته ...

اتفاقامیگیره بچم ۲وماه ونیمس ازم گرفت بااینکه ماسک زدم بوسشنکردم

وخدایی که بشدت کافیست