2777
2789

سلام دوستان

من هر روز صبح تو یه ساعت خاص دمای بدنمو میگیرم از دمای بدنم فهمیدم که تخمک گذاری کردم بعد از تخمک گذاری بازم یبار افزایش دما داشتم تا روز 22پری که پایین اومد و فردا و پس فرداش دوباره بالاتر از قبل رفت منم فکر کردم لانه گزینی بوده ولی روز 25 پری دوباره پایین اومد و 26 هم بالا نرفت!! ناامید شدم خودم فکر میکنم لانه گزینی داشتم میکردم ولی تا آخر درست پیش نرفت یا کنده شده چرا آخههههه خیلی ناراحتم😦😦😦😦

ماه سوم اقدامم بود

راستی همسرم یه واریکوسل خفیف داره که 10 روز داره داروی پنتوکسی فیلین مصرف میکنه ممکنه بخاطر ضعف اسپرم لانه گزینی کامل نشه؟ حالم خیلی بده لطفا اگه کسی چیزی میدونه بگه ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما که همش نوسان داشتی از کجا معلوم تخمک گذاریت همون موقع بوده . البته من تا حالا از این روش استفاده ...

نوسان داشتم همش روند صعودی داشته دمای بدنم جز یک روز که اونم میگن لانه گزینیه ولی الان که دوباره پایین اومده ناامید شدم تو رو خدا برای منم دعا کنید😔

این چیزا ملاک نیست عزیزم. خود دکترهاش هم انقدر با قطعیت نمیتونن از دمای بدن این چیزارو مشخص کنن. بسپ ...

وای خدا کنه دعا کنید برام

خیلی امیدوار شده بودم بدجور دلم شکسته

وای خدا کنه دعا کنید برام خیلی امیدوار شده بودم بدجور دلم شکسته

صبر کن تا موعدت. من روز قبل پری بیبی زدم منفی شد. چه گریه ها که نکردم. چقدر غصه خوردم. با اینکه ماه اول اقدام هم بودم ولی خیلی ناراحت شدم. فکر میکردم برا بارداری مشکل دارم و باید برم کلی دوا و درمون کنم. روز بعد که بایدپری میشدم، نشدم. بازم هیچ امیدی نداشتم، چون ماه قبلش با اینکه اقدامی نداشتم برا اولین بار توی عمرم 10 روز پریم عقب افتاد. همش فکر میکردم این عقب افتادن پری یا بخاطر کیسته یا تنبلی تخمدان. با اینکه چک اپ کامل شده بودن و هیچ مشکلی نداشتم. روز بعد از پری به اجبار شوهرم یه بیبی دیگه زدم. حتی 5 دقیقه هم صبر نکردم ببینم مثبت میشه یا نه. همین که زدم، گذاشتمش توی دستشویی و اومدم بیرون. چون میدونستم منفیه. بعد یه ساعت رفتم سراغش دیدم 2 خطه شده. باورم نمیشد و فکر میکردم چون زیاد مونده اینجوری شده. همون موقع یه بیبی دیگه زدم و در کمال ناباوری دیدم 2 خطه شد و مثبته. توی نیم ساعت خودم رو روسوندم به ازمایشگاه و ازمایش دادم. 2 ساعت بعدش مسئول ازمایشگاه صدام زد و گفت مبارکه مثبت شد.

در اوج نا امیدی همیشه امید هست. خدا هیچوقت بنده هاش رو رها نمیکنه. امیدت به خدا باشه

صبر کن تا موعدت. من روز قبل پری بیبی زدم منفی شد. چه گریه ها که نکردم. چقدر غصه خوردم. با اینکه ماه ...

خیلی خیلی بهتون تبریک میگم همینکه دارم میخونم چشام پر اشک میشه آخه خیلییی امیدوار شده بودم بخاطر دمای بدنم، پریروز از خوشحالی گریه میکردم امروز...

شما چند هفته تونه الان؟😍😍

هاله هم نیافتاد؟ قشنگگگ زوووم کن

نه هیچی رفتم تو نورم زوم کردم هیچیییی نبود

امروز روز 26پری هستم چهارشنبه باید پریود شم

انقدر امید داشتم که امروز میخواستم برم آز خون بدم

خیلی خیلی بهتون تبریک میگم همینکه دارم میخونم چشام پر اشک میشه آخه خیلییی امیدوار شده بودم بخاطر دما ...

مرسی گلم.من دیگه یواش یواش دارم میرم تو 14 هفته. عزیز گریه نکن. ایشالا ایشالا که بارداری. برات دعا میکنم خیلی