روز اول که دل من به تمنای تو پر زد...چو کبوتر لب بام تو نشستم... تو به من سنگ زدی... من نه رمیدم نه گسستم... باز گفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم... یه صلوات واسه حاجت دلم میفرستین❤
میخواست نظر جلب کنه و ادبیاتش رو قوی کنه مبحثش مخلوطی از ادبیات زرد کوچه بازاری و سایت های نادرست ب ...
اپرا فقط دارم میخندم .
رختخوابشو دیدی ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!😂😂😂😂
آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا
نه ندیدم والله یه کامنت گذاشتم همش لایک میشد می اومد توی تاپیکش اعتراف میکنم حرص میخوردم بعد خجال ...
وای هر کس اونجا بود از تعجب بود من که واقعا هنگ بودم با چشمانی گرد شده.قشنگ با چاشنی سلام و صلوات و نماز داشت تعریف میکرد