2777
2789

سلام عزیزانم

من برای خریدخونه خیلی تعلل کردم تا الان دوبرابر شد حتی بیشتر.حدودا دویست تومن نقد داشتم که توی بانک بودسودشومیگرفتم وخرج خونه میکردم چون پدرم بازنشسته و بیمارن و خرج خونه یه جورایی دست منه...

حالا میخوام دیگه بخرم خونه رو برای پس انداز.حدودا دویست نقد دارم مادرم هم میخوان صدتومن طلا بفروشن میشه حدودا سیصدتومن

بااین سیصدتومن میشه یه واحد خیلی معمولی تو مجتمع چندواحدی داخل شهرخرید یا اینکه دوتا واحد مسکن مهر خرید داخل شهرک.یعنی برای هرکدوم 150تومن نقدبدم 30تومن هم وام داره که میخوایم بدیمش اجاره تاپول قسط وامش دربیاد

بنظرتون چکارکنم؟کدوم بهتره تودرازمدت؟ مشاوراملاک میگفت واحدای ارزونتر راحتر فروش میرن باتوجه به بودجه مردم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم مستاجرم.۴روز پیش شوهرم.ماشین رو فروخت ۶۰تومن.با پس انداز که داشتیم فقط مسکن مهر میتونستیم بخریم که من راضی نشدم.حاضرم برم مستاجری پول به اون مدل خونه ها ندم.

یکی بخر درست حسابی وخوشگل...بیشتر سود میکنی تا دوتا کوچیک اونم مسکن مهر

مطمعنی عزیزم؟بخدا گیج شدم از بسکه هرکی یه حرفی مسزنه.مشاوراملاکم که فقط به نفع خودش حرف میزنه.یخوام یکی داخل شهربخرم تو مجتمع میشه و خیلی متراژ پایین.

از لحاظ شلوغ بودن و چندواحدی بودن که هردوشون شلوغ محسوب میشن.بنظرم حالا که شما به فکر اجاره گرفتن هستین و پولش نیازه مسکن مهر بد نیست.البته باید به فکر این باشین که آیا اون شهرک واحدهای خالی زیاد داره یا نه! که راحت اجاره میره یا نه! 

و به فکر این باشین که ایا اون مسکن مهر مقاومت ساخت و مزایایی داره که موقع فروش هرکسی زیر بار خریدش بره یا نه! 

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم

با گرونیهای اخیر هم مردم یواش یواش میرن سمت مسکن مهر و اطراف شهر 

چون دیگه خیلیا وسعشون نمیرسه داخل شهر خونه رهن کنن حتی 

اگه مسکن مهر هم بخری فک نکنم ضرر کنی 

باز ی پرس و جو کن