2777
2789
عنوان

روکش مبل

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 23 پست
اخه روشن همخونرو دلباز ميكنه هم روحيه ادمو باز ميكنه چيه تيره البته بگما تيره هم خاك و گردو غبار بشي ...

نه تیره خیلی بهتره من و جاریم باهم مبل گرفتیم من روشن گرفتم اون تیره گرفته هیچی روش ننداخته خیلی خوبه 

نه سر خوردن ک نداره😁 ب دوستام گفتم میگن ما راضیم عرق اینا نمیکنه ادم نمیدونم والا  ولی من خو ...

خيلي عرق ميكني اتفاقا تمام لباست ميچسبه من تجربه دارم 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خيلي عرق ميكني اتفاقا تمام لباست ميچسبه من تجربه دارم 

نمیدونم‌والا اونا ک میگفتن خوبه ولی ادم برای مهمون میتونه برداره کاورو😐

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
نه تیره خیلی بهتره من و جاریم باهم مبل گرفتیم من روشن گرفتم اون تیره گرفته هیچی روش ننداخته خیلی خوب ...

من مبلاي قبليم تيره بود همش دستم دستمال بود نمدار ميكردم ميكشيدم خاكش بره به مدت بي خيالش ميشدم قشنگ خاك روش معلوم ميشد 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
نمیدونم‌والا اونا ک میگفتن خوبه ولی ادم برای مهمون میتونه برداره کاورو😐

همون بايد برداري ما عيدم ميرفتيم يا تولد ميگرفتن ميرفتيم برنميداشت اخ عذاب بود من مينشستم زمين چون واقعا خيس ميشدم 

همون بايد برداري ما عيدم ميرفتيم يا تولد ميگرفتن ميرفتيم برنميداشت اخ عذاب بود من مينشستم زمين چون و ...

😂😂😂اون میخواسته زودتر برین😂😂

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
😂😂😂اون میخواسته زودتر برین😂😂

اخه ننشم بود اونارو چي منكه از خدام بود اصلا نرم والا😂😂

اخه ننشم بود اونارو چي منكه از خدام بود اصلا نرم والا😂😂

کلا میگم میخواسته مهمونا برن😂شوخی کردم شاید اصن دقت نکرده ک عرق میکنن 

کلا میگم میخواسته مهمونا برن😂شوخی کردم شاید اصن دقت نکرده ک عرق میکنن 

چرا ميدونه مكه ميشه نفهمه 😒😒