2777
2789
عنوان

بختک یا....😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 37 پست

قران بالا سرمه و آیت الکرسی هم میخونم همیشه.اما فایده نداره.فقط تو تنهایی میاد سراغم.استرسم هم اصلا ندارم

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕
استرس همش مال استرس من الان ی هفته اس ک تو اتاق خودم نمیخوابم از ترس

دقیقا منم اینجوری میشم ولی اصلا استرس چیزی ندارم.هر وقت شوهرم میره سرکار میخوابم بختک میفته.دیگه تو اتاقمون نمیخوابیم ولی از ترس اینکه دوباره اونجوری شم دیگه شوهرم میره نمیخوابم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم اینطوری شدم تاحالا همزمان با یه چیز دیگه،  البته ازمن یه جوره دیگس ، مثلا بختک میاد سر ...

دقیقا منم اینجوری ام!!!!!

من فقط یک بار تو زندگیم تجربش کردم بعد کلی سرچ کردم دربارش. وقتی بیدار میشیم ما مغز دستور ترشح یه هورمونی رو میده و همه اعضای بدن بیدار میشن. گاهی مغز اشتباه میکنه و دستور ترشح هورمون رو نمیده و بدن به صورت نیمه بیدار میشه حالا تو این حالت ممکنه آدم خواب ببینه ولی این خواب انقدر واقعی به نظر میاد که آدم نمیتونه قبول کنه که واقعی نبودن اینا 😁

بهترین کار اینه که خونسرد باشی تو اون شرایط و بدونی که داری خواب میبینی. بعد سعی کن با تمام قدرت دست یا پات رو تکون بدی که بیداز شی.

اگه خوندن قرآن بهت کمک میکنه بخون، من اطلاع ندارم چه سوره ای

⭕ مترجم هستم. اگه نیاز به ترجمه داشتین بهم پیام بدین
درمان داره؟

بله 

درمان پزشکی داره 

برو پیش مشاور بهت میگه پیش چه دکتری بری 

در ضمن زودتر هم برو یه نوع فلج در زمان خواب هست 

همین الان سرچ کن در موردش بخون 

شاید اصلا تو همین نت فهمیدی پیش چه دکتری بری 

دقیقا منم اینجوری میشم ولی اصلا استرس چیزی ندارم.هر وقت شوهرم میره سرکار میخوابم بختک میفته.دیگه تو ...

منم یه مدت ایتجوری بودم از ترس این اتفاق حتی از خستگی زیادم نمیخوابیدم ولی گاهی که خواب به چشمام میومد تا میخوام بخوابم اینجوری میشه

قران بالا سرمه و آیت الکرسی هم میخونم همیشه.اما فایده نداره.فقط تو تنهایی میاد سراغم.استرسم هم اصلا ...

اصن ربطی به قران و دین دیانت و  موجوداته عجیب غریب نداره ، این یه حسه عصبی روانیه که میاد سراغ آدم ، اون بختک اصطلاحه همون سنگینیه بدنه، بدنت تحت یه اتفاقه  عصبی قفل میشه نمیتونی تکون بخوری ، هزمان یه سری اتفاقات که مربوط به ضمیرناخوداگاهه ذهنت هس که بصورت تصویر میاد جلوچشت یا احساسش میکنی ، بیشتره موقع ها این بختک از خستگی هم میشه

حالتیه که نمیتونی تکون بخوری انگار یکی داره خفت میکنه و تو فلجی!!!!فقط میبینی و میشنوی

وای من چند شب پیش ناراحت بودم منو گرف.. تو خاب خونه تاریک شد و یکی از گردنم داشت خفم می‌کرد  بعد پنجره پذیرایی با صدای وحشتناکی منفجر شد.. بیدار شدم میخاستم گوشی رو بگیرم زنگ بزنم شوهرم نمیتونستم هی میفتاد.. کلا از استرسه

من دیگه میخوام برم دکتر تا کی آخه

فکر نکنم با دکتر حل بشه.من از ۷_۸ سالگی تا الان که ۲۰ سالمه باهاش درگیرم