2777
2789
عنوان

خواب بد😢

246 بازدید | 39 پست

خواب ديدم ى سگ سفيد مى خواد گازم بگير منم پروش كردم از پله پايين

بعد اون هرجا ميرفتم سگ دنبالم ميكرد تو خواب ديگه نميدونستم كجا برم مى خواست بهم حمله كنه😭

اخرش ديدم مامانم ناراحت كه چرا اين كار با سگ كردى و همه ميگفتم برو پيشش باهات كارى نداره دوست داره بعدش رفتم پيشه سگ ديدم مهربون شده هى خودش بهم ميماله

كى تعبير خواب بلده😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه روز یه بنده خدایی میگفت انقدر ک پیگیر خوابامون هستیم پیگیر بیداری هامون نیستیم 😆

بی خیال بابا مگه رویای صادقه دیدی

شام زیاد خوردی نرو تو فکرش😉

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

اولا خواب خانوما زیاد معتبر نیس دوما هرخوابی ک دیگه تعبیر نداره  یه خواب ترسناک بوده و تمام انقد خاباتونو جدی نگیرید و دنبالش نرید نهایتا ترسیدی صدقه بده دلتونو چرکی نکنید

❤️برای سلامتی مادرم میشه صلوات بفرستین❤️
😂😂😂 خيلى بد بود هرجا ميرفتم پيدام ميكرد😦

همون شامه بوده گفته کمی ب اندامت رحم کن آخر شب انقدر نریز تو معده ت لامصب😂😂😆

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
خدا كنه😥

جدی میگم ببین اگه پریود باشی ک کلا خابتو بزار سر خون ریزی و هیچ تعبیری نداره دوما زن خابش معتبر نیس و خاب خودش آدابی داره ساعتی داره وووووخیلی چیزا چرتو پرتای نتم سرچ نکن بازم تعبیر خاب امام ها یک چیز وگرنه بیخیال شو من انقد خابای مزخرفی میبینم ک نگو فقط صدقه میدم و تمام

❤️برای سلامتی مادرم میشه صلوات بفرستین❤️
جدی میگم ببین اگه پریود باشی ک کلا خابتو بزار سر خون ریزی و هیچ تعبیری نداره دوما زن خابش معتبر نیس ...

ا من پريودم شايدم همونه

اره منم بايد همين كار كنم برم صدقه بندازم😢

😘