2777
2789
عنوان

قلبم میلرزه😢😢

1554 بازدید | 72 پست

سلام

چند شبه تا صبح نمیخوابم و هر لحظه تو تنهاییم اشکام سرازیر میشه، قلبم میلرزه....

مامانم چند وقتیه سرفه های خیلی بدی داره تحت نظر متخصص ریه و آلرژیه

اخیرا با سرماخوردگی مشکلش تشدید شده

طوریکه چندبار دکتر رفته اما انگار داروها هیچ تاثیری نداره....

دیشب پیشش بودم باشنیدن سرفه هاش و ازین که میبینم انقد داره اذیت میشه قلبم به درد میاد....

کلی اسپره و دارو و مراعات غذایی انگار نه انگار

فردا وقت دکتر داره چندباری انقد دکتر سر زمان مراجعه تاکید کرد و سری پیش که داروخونه رفتیم اسم به هاشو بگیریم به بابام گفت خانومتون استفاده میکنن از این دارو؟ خیلی اسپرش قویه اگه با این خوب نشد دیگه داروی دیگه بی تاثیره باید دقیق استفاده کنه واسه همین نگرانم براش که فردا دکترش چی میگه😢😢😢😢

حالم خیلی بده خواهش میکنم برا سلامتی مامانم دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انرژي مثبت بفرست ، چشم دعا ميكنيم اگر خدا منه بنده حقيرو قابل بدونه، گريه نكن لطفا

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

عزیزم خدا مامانتو شفا بده. عنبر نسا رو امتحان کنید احتمالا تاثیر داشته باشه چون شاید عفونت داشته با ...

بخاطر آلرژی هیچ گونه دود و عطر و .... نمیاد نیم استفاده کنیم. حتی بوی غذا سرفه هاشو تشدید میکنه

عزیز دلم‌من یک ماه تمام شب و روز سرفه های وحشتناک داشتم تمام پهلوهام و‌کلیه هام درد میکرد هر دکتری میرفتم خوب نمیشدم همه چی و امتحان کردم اما اصلا تاثیری نداشت تا اینکه پیش متخصص ریه رفتیم و فهمیدم آسم دارم با دارو و اسپری خیلی بهتر شدم اما هنوزم باید رعایت کنم و اصلا عصبی نشم شما هم به مادرت امید بده و محیط آروم واسش فراهم کنین و داروهاش و به موقع استفاده کنه 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.

ببين اگر مشكلي نداره برات قودومه از عطاري بگير دم كن برا سرفه خيلي خوبه اول يه قاشق بريز تو ليوان يكم اب سرد بريز بشورش فقط سريع چون زود لعاب ميندازه و ميچسبه ، ابو خالي كن، با اب داغ دم كن 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷