سن بارداری تو سونو زده 34 و 6 روز و وزن جنین 2600+-390 ولی با تاریخ پریود میشه هفته 36 کدوم درسته ....؟وزنش تا زایمان ممکنه چقدر بشه این وزن نرماله....؟بعد تخمین وزن تو سونو چقدر دقیق هست؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سن با سونو رو از روی اندازه جنین میگن . سن دقیق همون پریودیه
ولی بازم فکر کنم وزن نی نی شما خوبه
من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره
خب برای شما سن بارداری درست بود ؟مامان درمانگاه بهم گفت طبق تاریخ پری 36 هفته درصورتی که سونو میگه 3 ...
نی نی پسره؟
من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره
نه اینطور نیست من دکتر سونوم که دقیق ترین توی شهره همیشه تاریخ آخرین پریودیمو میپرسه بعد سن بارداریم ...
يعني با تاريخ پریود میگه ؟
منم همینو گفتم