2777
2789

عزیزم با توجه به ذخیرت معلومه که یا ئسگی زودرس پیدا کردی ،نگران نباش الان با دارو میشه عوارضشو کنترل کرد

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ممنون من رفتم دکترمتخصص زنان نتیجه ازمایشاتم هم بردم اخرین ازمایشم اف اس اچم ۲۳ بود وذخیره دوصدم دکتر بهم گفت تخمدونات ضعیف شده ودوتا امپول پرژسترون بهم داد زدم بعدازچندروز پریود شدم وبرای دوماه هم مدروکسی پرژسترون واستروژن بهم داد خوردم قرصها تا اردیبهشت تموم شد وخرداد هم بدون قرص خودم پریود شدم 

سلام عزیزم. خوبی؟ شما ب نتیجه ای رسیدی برای یائسگیت؟

نه عزیزم من اسفندماه رفتم دکتربرای دوماه بهم استروژن وپرژسترون داد خوردم تا دوماه هم بعدش پریود شدم اخرین پریودم ۳تیربوده والان ده روزی هس دارم اگنوگل میخورم 

سلام کدوم دکتر رفتی که گفتن باید حجامت تخمدان کنی گلم؟انجامش دادی؟

من اونموقع که بهم گفتن حجامت انجام بده ندادم ۸ماه بعدیعنی شهریورامسال یه دوره حجامت تخمدان انجام دادم ولی هنوزپریود نشدم اخرین پریودم که با قرصهای استروژن وپرژسترون بود ۳تیربوده،ودوباره رفتم دکترامپول وقرص بهم داده که هنوز استفاده نکردم والان درحال حاضرشبی یه دونه اگنوگل میخورم،دوستان اگه مایل هستین شماره بزارین شما رو توگروه ادد کنم بچه هایی هستن که ذخیره کم دارن ویایسگی زودرس،ازتجربیات هم استفاده میکنیم چندنفرازذخیره کم ها هم طبیعی باردارشدن الان

من اونموقع که بهم گفتن حجامت انجام بده ندادم ۸ماه بعدیعنی شهریورامسال یه دوره حجامت تخمدان انجام داد ...

ممنون عزیزم

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.