2777
2789
عنوان

کمک کمک کمک

143 بازدید | 18 پست

خانوما من ۲۸ ماه گذشته پریود شدم و ۵تموم شد از ۷شروع کردم به گذاگشن کیت تخمک گذاری تا الان که ۱۲هستش اما همش یک خط میزنه به نظرتون مشکلی دارم؟؟؟؟خیلی نگرانم😔 اشتباه دارم استفاده میکنم؟اخه بار اولمه این ماه که میذارم

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از روي علائمت متوجه تخمك گذاري نميشي؟

علائمش چیه؟من نمیدونم عزیزم،الان ۴ماهه اقدامم ولی نشده برای همینم بچه های نی نی سایت گفتن برای این که زودتر نتیجه بگیری کیت تخمک گذاری استفاده کن حالا ۶روزه میزنم ولی نمیشه بچه ها

اخه تو توضیحاتش نوشته اگه استفاده کردید و همش یک خط زد حتما مشکل باروری دارید😢😢😢 برای همینه خیلی نگرانم

عزیزم یه کیت هستش برای تایین روز تخمک گذاریت،بعد پریودی روزی ۱دونه استفاده میکنی وقتی ۲خط زد تا ۲۴ساعت بعدش باید اقدام کنی 

علائمش چیه؟من نمیدونم عزیزم،الان ۴ماهه اقدامم ولی نشده برای همینم بچه های نی نی سایت گفتن برای این ک ...

من خودم ترشحاتم رقيق ميشه،كمرم با زير دلم درد ميگيره و دماي بدنم ميره بالا

عزیزم یه کیت هستش برای تایین روز تخمک گذاریت،بعد پریودی روزی ۱دونه استفاده میکنی وقتی ۲خط زد تا ۲۴سا ...

ااا چه جالب

من12روزه پری عقب انداختم

بی بی هم زدم منفی بود

بنظرتون کیست دارم؟

برای آرامش دل همدیگه دعا کنیم💜.                                           خدایا مارو از شر بنی آدم حفظ کن🙏
من خودم ترشحاتم رقيق ميشه،كمرم با زير دلم درد ميگيره و دماي بدنم ميره بالا

من نمیدونم علائمم چیه باور کن،خیلی دلم میخواد مادر شم اما ۴ماهه نمیشه این ماهه ۵که اقدام گردم اما هرچی تست میزنم جواب نمیده،البته شوهرمم زیاد همکاری نمیکنه چون سرکاره نمیتونه خستس،هفته ای ۱باره برای همینم میخوام از طریق کیت متوجه شم و اون روزا انجام بدم

عزيزم از ماشين حساب تخمك گذاري استفاده كن

تو گوگل بزن محاسبه ي انلاين زمان تخمك گذاري مياد

خيلي كمكت ميكنه

تازه براي بارداري اگه ميخواي زودتر نتيجه ببينيد يه روز درميون نزديكي داشته باش

حتما هم بعد نزديكي زير باسنت بالش بزارو اصلا تكون نخور تا يه ساعت هم دراز بكش

خدايا بس نيست انتظار؟من درعذابم🔥ارامشت كي نصيبم ميشود؟🌞🥀
ااا چه جالب من12روزه پری عقب انداختم بی بی هم زدم منفی بود بنظرتون کیست دارم؟

برو دکتر عزیزم منم ۲ماه اول اقدامم چند روزی انداختم عقب شاید کیست باشه شایدم نه دکتر برو حتما