2777
2789
عنوان

من يه دخترخواهر شوهرم

442 بازدید | 14 پست

خانما لطفا تجربيات تلخ خودتونو با خانواده ي شوهر بذارين كنار

من كاربر نه چندان قديميم ولي اصلا نميخواستم با كاربري اصلي خودم بيام چون همينجوريشم احتمال شناسايي دارم

اول يه دور نما از خانوادمون بدم

خانواده ي ما يه خانواده ي سرد بي رفت و امديم من داييامو شايد سالي ٣بار ببينم اونم شااااايد

هر كسي سرش تو كار خودشه خاله هام و مامانم سناشون بالاس تو كاراي خودشون موندن چه برسه به ديگران بخوان دخالت كنن

پدر بزرگ و مادر بزرگم خيلللللي سال پيش فوت كردن

رفت و امدامون واقعا كمه

حالا من يه زندايي دارم عاشق رفت و امد كه هر وقت مارو دعوت كرده رفتيم مثلا تو اين سالا بگم ٣-٤ بار شده دعوت كرده

يه دايي دارم هنرمنده مجرده تو هيييييچ كدوم از جمعاي ما هم نيست اصن روحيش به كل فرق داره خيلي سخت كار ميكنه همه هم ميشناسنش كه اين شرايط زندگيش اينجوريه تنها زندگي ميكنه و كلا با خودشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اين زندايي ما گير داده بود به داييم كه اين به من توهين كرده كه دعوتش ميكنم نمياد من ديگه رابطمو باهاش قطع ميكنم در صورتي كه اون بخاطر كارش با همه همينجوري بود يعني كلا هيچ جا  خلاصه اون داييمم باز واسش مهم نبود و سرش توكار خودش بود

تا اين كه اين تابستون داييم موفق شد كنسرت بذاره تو تالار وحدت اين يعني خيلي پيشرفت تو كارش

همه خوشحال بوديم و اون داييمم كه زنش مشكل داشت با اين گفت به خالم گفت واسه منم بليط كنسرت بگير چون خالم توگروه گفته بود هركي ميخواد بگه من بگيرم

الهی طفلک زنداییت شوما هم دعوتش کنید

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

همين كه خالم بليط گرفت واسه  اون داييم زنداييم زنگ زد بهش شروع كرد دري وري گفتن كه خدا جوابتو بده تو زندگي ما دخالت كردي تو ميدوني من از فلاني( اون داييم) خوشم نمياد چرا واسه شوهر من بليط گرفتي؟ هرچيم خالم ميگفت اصلا خودش گفته تا كسي نگفته كه من نميگيرم سرخود تو خرجش نميرفت قطع كردو خالمو از همه جا بلاك كرد و از گروهاي خانوادگيمونم لفت داد با چهل سال سن اين رفتاراي بچگانه رو كرد

از اون موقع تا حالا همش دعوا داره هر كسيم بهش ميگه قبول نميكنه 

بازم واسه خالمو ما مهم نبود  ولي داييم خيلي اذيت شده بود گفته بود كه يكي بياد واسطه بشه چون خالمم واقعا بي تقصير بود واسه همين گفت به خاطر من كوتاه بيا 

خاله ي بنده خدامم كوتا اومده بود  و حاضر بود بره بحثو بخوابونه 

اون يكي خالم واسطه شده بود زنداييم به اونم كه ٦٠ سالشه يه حرفايي زده بود كه امروز همه انگشت به دهن مونديم كه اين چشه

اره شما اگه شعور داشتين درك ميكردين وقتي من با برادرتون قطع رابطم خواهرتون حتي اگه شوهرمم ميخواست نبايد بليط ميگرفت شما ٦٠ سال سن داري اين چيزا حاليت نيست 

هر وقت من از شوهرم طلاق گرفتم بياين سعي كنين رابطه ي خواهر برادريتونو درست كنين

زنداییت عقل نداره راحته بنده خدا

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
زنداییت عقل نداره راحته بنده خدا

همه از ديروز هنگيم

داييم اومده خونه خالم حالش بد بوده انقد ناراحتش شديم حاضريم همه به خاطرش رفتار زنشو ناديده بگيريم ولي خيلي زنش پرروئه

حتي خاله هام به داييم نگفتن كه بلاكشون كرده 

يا يه همچين اسي به خاله بزرگم داده