2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم زنگ زده نفرینم میکنه😢 میگه بشین زندگیتو کن 

درک نمیکنه چقدر عذاب اوره شوهرت جلو روت بشینه با یکی دیگه لاس بزنه 

میگم طلاق میگه پدرت داغون میشه الان که من دارم داغون میشم واسه هیچکس مهم نیست واقعا

وا معلومه که نه بزن تو دهنش خاک بر سرو پررو 

زورم بهش نمیرسه هیچ حامی ندارم

قهرم کنم از خداشه 

خودش بهم میگه نمیخوای بدی خونه بابات نمیخوای طلاق بگیری اینارو تو حالت خوشی میگه

ترخدا از همچین مردی بچه نیار همین

دارم ....ک تنها  دلیل حال خوبمه از همه چیز و همه کس متنفرم

حالم بده

دستم به هیچ جا بند نیست

دلم میخاست چهار تا برادر گردن کوفت و آدم حسابی داشتم ازم حمایت میکردن حیلی تنها و بیکسم

زورم بهش نمیرسه هیچ حامی ندارم قهرم کنم از خداشه  خودش بهم میگه نمیخوای بدی خونه بابات نمیخوا ...

خانواده تو شناخته هار شده دنبال استقلال مالی باش

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
زورم بهش نمیرسه هیچ حامی ندارم قهرم کنم از خداشه  خودش بهم میگه نمیخوای بدی خونه بابات نمیخوا ...

سخته آخی خیلی بده میدونه پشتت نیستن اینجوری میکنه برو مهرتو اجرا بزار تا آدم بشه مرتیکه نامرد عوضی برو ولش کن تحمل نکن مگه دنیا چن روزه که بخوای عمرتو بر باد بدی