2777
2789
عنوان

جهیزیه

234 بازدید | 20 پست

خواهرم داره جهیزیه میخره 

رفتیم یه مبل استیل ۹نفره دیدیم قیمتش ۹ملیونه 

یدونه هم مبل راحتی دیدیم اون ۶تومنه 

اگه راحتی رو بخره میتونه با ۳تومن باقی مونده تخت و کنسولشو بخره 

اما اگه مبل استیل و بخره دیگه پولی واسه تخت باقی نمیمونه به نظر شما چیکار کنه 

راهتی بگیره یا مبل استیل 😒

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

خواهشا نظر بدید خیلی واجبه 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استیل‌ برای جوونا نیست به نظرم ،برا خونه ماماناست،وقتی ادم استیل میخره که یه دست راحتی داشته باشه،خو ...

پس راحتی بخره 

خب اگه تخت و كنسول براش مهمه راحتي بگيره 

الان راحتياي خشگلم خيلي هست تازه ميتونه خونشو با سليقه بچينه خشگل كنه يه موقع ميبيني از استيل هم قشنگ تر شد. إن شاءالله خوشبخت بشه مهم اينه .

اگه فقط یه دست مبل قراره بخره راحتی

منم نظرم همینه ممنوه دوستم ☺

خب اگه تخت و كنسول براش مهمه راحتي بگيره  الان راحتياي خشگلم خيلي هست تازه ميتونه خونشو با سلي ...

ممنون 

مبل استیل  که ضروری نیست اگه راحتی رو بگیره میتونه هم مبل رو داشته باشه هم تخت و وسایلشو

چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم