2777
2789
عنوان

بچه شماهم اینجوریه

222 بازدید | 24 پست

پسرم 5سالشه اگه سرکاربدش دعواش کنم به شدت عصبی میشه ومنومیزنه ازحرص بدنش میلرزه ازبچگیش عصبیه میترسم بزرگ شه بدتربشه

واسه سلامتی خواهرم یه صلوات میفرستین😖😖😖😖😖

خب واقعانم بترس از این حرکاتش حتما ببر دکتر

از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را        افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا     ای آرزوی من تو کجایی و من کجا       باور نمی کنم که نمی بینمت تورا     گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی    از خود برون شوم و خواهمت تو را     اشکم روان شود وبغض می کشد    وقتی که یاد آوردم رفتن تو را     لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار    آزرده میکندم هوس دیدن تو را

وقتی که میخواد بزنه دستشو بگیر و با لحن آروم و با محبت بگو نباید بزنه! گوش نکرد جدی تر بگو و از حرفت کوتاه نیا! بازم حواست نبود و زد قهرکن تحویلش نگیر

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعي كن با زبون تنبيهش كني 

نه فيزيكي

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️

نه اصلااگ من یه اخم میکنم میمیره اصلاروس نداره ازدستش ناراحت بشم 

ولی همکلاسیش اینجوریه مادرش میگفت چون باباش میزنتش ودعواش زیادمیکنه اینجودی پرخاشگروعصبی شده

وخدایی که بشدت کافیست

العان.باهاش سرسنگین شدم .همیشه میگه دوست دارم بوسم میکنه ولی اگه چیزی بخادبایدانجام بشه .وگرنه عصبی میشه.چن باربیرون قاطی کرده مردم فک کردن که من چیکارش کردم ابروم رفت

دیشب خونه مامانم بودم داداششوزدمنم دعواش کردم شروع کردبه این کاراش دیگه ازخجالت مردم مامانمم میگه ولش کن بدترمیشه لج نکن باهاش

اینم ازبچگیاش بهتره قبلن که خیلی عذابمون میدادولی من دوس دارم باادب باشه پیش کسی اینجوری میکنه ناراحت میشم