2777
2789
عنوان

زمان مناسب بارداری

126 بازدید | 13 پست

من ۱۹سالم تو شهری دوری ازخانوادم به خاطر شغل همسرم کل روز تنهام دوسدارم بچه بیارم تا از این تنهایی دربیام و زندگی از حالت تکراری دربیاید از یه طرفم دوستام میگن کنکور بده نیار بین دوراهی موندم 

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه بیار عشق دنیا بچست 😍

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

من ۲۰سالمه. منم از خانوادم دورم. دوسال درس خوندم گذاشتم کنار‌.بنظرم اگه برات مهم نیست درس نخون و بچه بیار. واقعا بچه شیرینی زندگیه. الانم باردارم هنوز هفته های اولمه

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤

من خودم ۲۳ سالگی عقد کردم ۲۴ عروسی

عزیزم من ۳۱ سالگی باردار شدم و ۳۲ به دنیا اومد

اصلاااااا کاری که خودم کردم بهت پیشنهاد نمی دم الان پشیمون هستم دوست داشتم ۲۸ سالگی باردار میشدم در واقع به نظرم خیلی طولش دادم 

اماااااا امااااا اصلا هم دلم نمی خواست همون اول بچه دار میشدم

بچه اصلا برای رفع تنهایی وسیله مناسبی نیست.بچه نیاز به حوصله وقت توجه تربیت داره‌.نمی یاد تا شما حوصلت سر نره.با تمام شیرینی هایی که داره نیاز داره شب باهاش بیدار باشی.از تفریحاتت بزنی.پا به پاش بازی کنه.خونه دیگه عمیشه مرتب نیست.هنه جا نمی شه رفت.خیلی خیلی هزینه داره.باید زمانی تصمیم بگیری بجه بیاری که بگی نن آمادگی دارم از همه این تفریحات بگذرم.من آنادگی مالی و روحی دارم.همسرم هم همینطور.

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊

در واقع بچه نباید نیتز تنهایی یا بی حوصلگی یا ....ما رو رفع کنه مادهستیم که باید نیازهای اونو رفع کنیم

الان اگر حوصلت سر بره میای تو نی نی سایت.میری یه پاساژ چرخ میزنی یا کتاب میخونی یا ..‌‌.اما وقتی بچه باشه نتونی اینکارو کنی دلگیرترمیشی بی حوصله تر میشی

نمی گم مخالفم میگم راه رفع بی حوصلگی بچه نیست

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊
من ۲۰سالمه. منم از خانوادم دورم. دوسال درس خوندم گذاشتم کنار‌.بنظرم اگه برات مهم نیست درس نخون و بچه ...

قبل اقدام رفتین دکتر؟نگفت زود ؟امادگی جسمانیش داشتین

قبل اقدام رفتین دکتر؟نگفت زود ؟امادگی جسمانیش داشتین

نرفتم دکتر.خودت باید بدونی زوده یا موقعشه. بنظر من خدب موقعی باردارشدم.بستگی به خودت داره. آزمایشم دادم. فولیک اسیدم میخوردم ۲۰روز قبل بارداریم.

نرفتم دکتر.خودت باید بدونی زوده یا موقعشه. بنظر من خدب موقعی باردارشدم.بستگی به خودت داره. آزمایشم د ...

اخ شنیدم میگن قبل بارداری باید بری دکتر ازمایش بدی ببیم ویتامین کم نداری

اخ شنیدم میگن قبل بارداری باید بری دکتر ازمایش بدی ببیم ویتامین کم نداری

خب برو بعداقدام کن. چکاپ کامل باید بدی. برا بچه دارشدن باید حسابی خرج کنی. حامله که بشی از همون اول بارداری تاآخرش مدام آزمایش و سونو و داروهای مختلف مینویسن. بدنیاهم که بیاد هزینه پوشک و لباس و کلی چیزای دیگه. با همسرت صحبت کن ببین همه جوره شرایطشو دارین بعد اقدام کنین. راستی من شوهرم ازم بزرگتره. اگه شوهرت همسنته بزار یکی دوسال دیگه باردارشو