2777
2789

بگو عزیزم برای من هیچ کاری نداره که خودمو در حد تو بیارم پایین و ببندمت به فحشای بدتر ولی ادب و شعور خانوادگیم این اجازه رو بهم نمیده چون رفتار و طرز صحبت هر کس ویترین شعور و تربیت خانوادگیشه

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا خودش نخاد آدم نمیشه متأسفانه

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii

بگو من میدونم مادرت اصلا رو تربیتت کار نکرده نمیخاد بیشتر ازین خودتو نشون بدی...

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

درست نمیشه اگه مثله بابای من باشه

چند روز پیش بامنم حرفش شد فحشو کشید بهم اونم چه فحشایی آبرومون پیش همسایه ها رفت تازه این حرکته خوبشه اگه با مامانم دعواش بشه که دیگه واویلاس

باهاش جدی حرف بزن وبگوکه ناراحتی ازاین موضوع واگربچه داری اونوبهونه کن وبگوتوالگوشی وازت یادمیگیره اخه مرداروبچه حساسن،من شوهرم بعضی غذاهارونمیخوردگفتم اگه تواینکاروکنی دخترمونم بدغذامیشه جدی جدیم خیلی ازش تقلیدمیکنه اونم گزاشتش کنار

دخترم توتنهاانگیزه ی من برای ادامه ای...
بگو عزیزم برای من هیچ کاری نداره که خودمو در حد تو بیارم پایین و ببندمت به فحشای بدتر ولی ادب و شعور ...

همیشه میگم منم میتونم بگم و..... دیگه هیچی نمیگه باز روز بعد دوباره شروع میکنه .میترسم کوتاه بیام همینجوری عادت کنه همش بگه

هَرچه دَرفَهم تو آید    🤯🤯🤯🤯         آن بوَد مَفهوم تو...........😏😏😏
بگو من میدونم مادرت تصلا رو تربیتت کار نکرده نمیخاد بیشتر ازین خودتو نشون بدی...

اووووف کاشکی میتونستم بگم

هَرچه دَرفَهم تو آید    🤯🤯🤯🤯         آن بوَد مَفهوم تو...........😏😏😏