2777
2789
عنوان

خيييلي دوس دارم...

115 بازدید | 9 پست

تو يه شهر ديگه به دور از خونواده ها زندگي ميكنيم،خيلي دوس دارم چند تا دوست پايه پيدا كنيم كه خانوادي با هم رفتو امد داشته باشيم،ادم اين جمعه ها كه تنهايي دلت ميگيره،چجوري ميشه پيدا كرد☹️☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو باشگاه یا کلاس های هنری و زبان میتونی دوست پیدا کنی ولی خودت تنها باهاشون بگرد ادمهایی که اطلاع دقیقی از خانواده و همسرشون نداری رو تو زندگیت نیار زمونه بدی شده به بهترین دوستم نمیشه اعتماد کرد. خودت وقتتو بیرون از خونه باهاشون بگذرون

بچه ها كلاسم ميرم،ولي خب همه صحبتا و اينا محدود به كلاس ميشه،اصلا دوامي نداره رابطه هاااا،دلم ميخواد يكي باشه به جز شوهرم باهاش برم قدم بزنم بيرون برم،دلم از جنس خودم ميخواد،باهاش حرف بزنم😕

بچه ها كلاسم ميرم،ولي خب همه صحبتا و اينا محدود به كلاس ميشه،اصلا دوامي نداره رابطه هاااا،دلم ميخواد ...

خب شمارشون رو بگیر باهاشون صمیمی ترشو کم کم قرار بزارید واسه بیرون. به نظرم باشگاه خوبه. جمعه ها قرار پیاده روی بزارید یا برید پارک ورزش کنید