2777
2789

سلام دوستان من دیروزیه اپارتمان خریدم خیلی توفکرش هستم انگارپشیمون شدم شخصی سازهست یه طبقه روپارکینگ.هرطبقه هم چهارواحدازنظرساخت وسازو...خوبه. ترانس هم داره ولی نمای واحدمون سمت کوچه نیست یعنی وسط قرارگرفته به نظرشماخیلی بده 

مامی کیا ی سابق هستم 

عالیه که وسطه. سرو صدای کوچه و رفت و آمد ماشین خیلی رو مخه

کمد دیواری آشپزخونه و کابینت و تراس مهمن

مبارکه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عالیه که وسطه. سرو صدای کوچه و رفت و آمد ماشین خیلی رو مخه کمد دیواری آشپزخونه و کابینت و تراس مهمن ...

وای خداخیرتون بده دار وندارم روفروختم ازدیشب تاحالاتوفکرش بودم من تاحالاتواپارتمان نبودم 

مامی کیا ی سابق هستم 
مبارکه عزیزم. خونه یم ا روبه خیابونه یعنی وحشتناکه ها ماهم فک میکردیم خوبه ولی خیلی سروصدا هست حالا ...

فکرمیکردم چون وسطه نورش کمتره خیلی توفکرش بودم ممنون که راهنماییم کردین

مامی کیا ی سابق هستم 

حاضرم برم توی کوچه زندگی کنم امادیگه اپارتمان نباشم

من ۲۳سال توی ویلا زندگی کردم واقعا اذیتم😨😱😫بعدهم روبه کوچه صدازیادمیاد اذیتم به نفعته ک کل واحد چندتان؟هرچی کمترباشه بهتره

اگر یار با وفا و صادق باشد😍و عشق👑 می تواند دوبال پروازباشد👯‍♀️از زمین خاکی تاعرش خدا🎑
حاضرم برم توی کوچه زندگی کنم امادیگه اپارتمان نباشم من ۲۳سال توی ویلا زندگی کردم واقعا اذیتم😨😱😫ب ...

ببینیدمن شیرازم کل واحدمون 12تاهستندولی چندتاشون بیشترنیستندخلوته بیشترشون شهرستانی هستنداواحدشون خالیه فقط وقتایی که میان شیرازاستفاده می کنند

مامی کیا ی سابق هستم 
ببینیدمن شیرازم کل واحدمون 12تاهستندولی چندتاشون بیشترنیستندخلوته بیشترشون شهرستانی هستنداواحدشون خا ...

اها درکل سخته خیلی ۱۲واحدهم شلوغه😊برای من سخت بود 

ودنبال فروششم

اگر یار با وفا و صادق باشد😍و عشق👑 می تواند دوبال پروازباشد👯‍♀️از زمین خاکی تاعرش خدا🎑