2777
2789
عنوان

بیاین کمک تورو خدا

146 بازدید | 18 پست

بچه ها با عشقم قهرم چن وقته ک هر موقع قهر میکنیم من میرم طرف اون همینجوری عادت کرده.... حالا امروز قصد کردم من نرم تا خودش بیاد بنظرتون چیکار کنم ک سرگرم بشم و چیکار کنم بتونم محلش ندم و بهش زنگ و پیام ندم...تا خودش بیاد تورو خدا ب دادم برسین

فقط به لین فکر کن که اگر دپستت داشته باشه پس ایندفعه اون میاد.تو ثابت مرذی دوستش ذاری رفتی سراغش حالا نوبت اونه.اگر نیومد بدون ارزششو نداره.فقط با همین فکز میشه خودتو نگه داری

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمکم کنید ارومم کنید تا بتونم پیام ندم بهش

عزیزم تو نمیخوای بدونی چقدر واسه طرفت ارزش داری؟الان وقتشع امتحانشو پس بده

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

نی نی سایتی های گل با همکاری شما ختم صلوات حضرت زهرا س تموم شد 

حاجت رواشین به حق مادر پهلو شکسته 

و فقط ٢٣٧ تا حدیث کساء مونده 

لطفا همکاری کنین تموم شه

تاپیکم رو بخونین لطفا و فقط اونجا جواب بدین 

ممنونم 🌺🌺❤️❤️

به قران اعتقاد داری‌‌؟‌ به یاسینش قَسَـم دوستـ❤ــت دارم حَسَــــ💏ـــن                                                خانمای نی نی سایتی خواهش میکنم برای رسیدن به عشقم به نیت پنج تن آل عبا (۵مرتبه🎀 أَمَّن یُجِیبُ المُضطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ 🎀 بخونین😢              💑دلم کربلا میخواهد آقا ولی❤دونفره❤                   💖 الهی به حق امام زمان برسین به عشق زندگیتون        💖الهی بهترین امضای زندگیتونوکنار امضای عشقتون بزنین 🌹الهــــــــی آمیـــــن🌹             

بد عادتش کردی دیگه!باخودت تکرار کن ایندفه رو باید از دلم دربیاره

من زنم و ناز دارم باید نازمو بکشه

اینبارو نرو طرفش ببین چقد براش مهمی!والاااا

ومن درمیان تمام نداشته هایم خدا❤رادارم🌻
بد عادتش کردی دیگه!باخودت تکرار کن ایندفه رو باید از دلم دربیاره من زنم و ناز دارم باید نازمو بکشه ...

اره دقیقا بد عادت شدهههه....چون قبلا اون انقد منتمو میکشید ولی تحت ی شرایطی عادت کرد ب اینکه مدام من برم نازشو بکشم