2777
2789

سلام دوستان مامانم لگن درد شدید داره و همینطور سونوی کامل داده که نشون میده کبدش چربه سنگ کیسه صفرا داره لطفا یه دکتر متخصص ارتوپد عالی و یه دکتر متخصص داخلی که میدونین کارشون خوبه رو معرفی کنین ممنونتون میشم

نه رهات میکنه ،نه خودش بلده که نگهت داره

دکتر ارتوپد نمیشناسم ولی برای کبد برید پیش دکتر حرمتی یا دکتر قدیر بیمارستان شهید بهشتی اینا بهترین پزشک های کبد تو قم هستن انشالله مشکل مادرتون حل میشه به زودی

مثل اینکه نی نی سایت حاجت میده تو رو خدا یه دونه صلواتم برای من بفرستید مشکلم حل بشه من برا همه شماهایی که گفتید صلوات بفرستید برام آیت الکرسی خوندم صلوات بفرس رد شو خواهرم جای دوری نمیره  😐

سلام عزیزم . من قمی نیستم ولی اومدم بهت بگم‌واسه کبد چرب و کیسه صفرا به نظرم از طب سنتی استفاده کنید بهتره . من برادرم کبدش چرب بود رفت طب سنتی خیلی مفید بود واسش . البته اگه مادرتون میتونه داروهای گیاهی استفاده کنه . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم . من قمی نیستم ولی اومدم بهت بگم‌واسه کبد چرب و کیسه صفرا به نظرم از طب سنتی استفاده کنید ...

دقیقا همین طوره مادر شوهر من که ۱۲ سال تحت نظر بهترین دکتر روماتولوژی قم هست واین همه ساله دارو مصرف میکنه و روز به روز هم شکسته تر شده الان فقط یک ماهه تحت نظر دکتر طب سنتی هست روند بیماریش نه تنها متوقف شده بلکه رو به بهبود هم هست

فکرنمیکنم مشکل مادرتون به اندازه ی بیماری مادرشوهرم خیلی حاد باشه 

اگه به یک دکتر طب سنتی ***مطمئن***مراجعه کنید حتما جواب میگیرید