2777
2789
عنوان

😭نميتونم هيچ كاريو تااخر ادامه بدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 24 پست
بله، منم  همينم،،، تمام كارا رو نصفه رها ميكنم، از دانشگاه و كلاس و ورزش و رژيمو ، هرچي كه فكرش ...

خداياشكرت پس من تنهانيستم🙏چقد اميدوارترشدم

‏‏میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ريشه در سه سال اول كودكي داره اين رفتار

بيشترتوضيح ميدي

‏‏میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین  

عزیزم واسه خودت هدف داشته باش که برای رسیدن به هدفت تلاش کنی تمام تمرکزت رسیدن به هدفی که داری باشه همیشه تکرارکن بگو من به چیزی که میخوام باید برسم

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
بيشترتوضيح ميدي

ببين داشتن پشتكار ،رفتاريه كه پايه اشدر سه سال اول و به خصوص ١٤ ماه اول زندگي كودك شكل ميگيره

توضيحش طولانيه

فقط در اين حد بگم كه شرايط و محيط و رفتار پدر و مادر تو ١٤ ماه اول زندگي كودك باعث ميشه كه داشتن ثبات و پشتكار تو شخصيت كودك نهادينه بشه

منم درمورد بعضی کارا اینجوری هستم ولی مثلا رانندگی رو دوست دارم رفتم گواهی نامه گرفتم الانم چندین ساله رانندگی میکنم و هنوزم از رانندگی لذت میبرم دوست دارم برم آژانس یا مسافر کشی ولی کم رو هستم روزه گرفتن رو دوست دارم و روزه میگیرم رژیم و ورزش هم دوست دارم و ادامه میدم ولی مثلا درمورد درس خوندن یه لحظه درس خوندن رو دوست دارم سریع دلزده میشم بین کارهایی که با علاقه انجام میدم فقط رانندگیه که میتونم باهاش دنبال کار بگردم چون دوست دارم از کارهای مورد علاقه ام درآمد کسب کنم با رژیم و ورزش در خانه که نمیشه درآمد کسب کرد فقط رانندگیه که باید زرنگ باشم و پر رو مشکل من کمروییه کاش یه کم جسور بودم