2777
2789
عنوان

ریزش موی شدید

200 بازدید | 13 پست

خانوما ریرش موی شدید دارم رسما دارم کچل میشم چی پیشنهاد میدید که واقعا اثر کرده باشه دکتر خوب برای مو تو اصفهان سراغ دارید بگید لطفا😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزاییدی جدیدا؟

لاغر نکردی خودتو؟

کم خونی تیروئید کیست تخمدان یا تنبلی تخمدان نداری؟

ازمایش ویتامین دی زینک ویتامین های گروه ب اصلا همه ویتامینا رو بده ببین ردیفی

استرسی بهت وارد نشده یه شوک شدید روحی در چند ماه پیش

و دیگر هیچ...

من یه مدت کورتون خوردم بعدش موهامو بادمجونی تیره کردم چشت روز بد نبینه نصف سرم خالی شد داشتمکچل میشدم حالا شاید بگی دیونه است ولی موهامو دکلره ورنگ کردم خود ب خود خوب شدم ریزش دارم اماخیلی کم 

حتما اول یه آزمایش هورمونی بده 

فعلا این کارارو انجام بده 

قبل از حمام موهاتو نیم ساعت با روغن زیتون ماساژ بده و کف سرت رو 

تو حمام بصورت نشسته موهاتو بشور 

شامپو بدون سولفات استفاده کن 

میتونی از ترکیب آب پیاز و عسلم قبل از حموم به موهات بزنی عاالیه واسه رشد اما بعدش موهاتو خوب بشور تا بوی پیازش بره 

بعد از حمام هم روغن ارگان استفاده کن و روغن نارگیل 

قرص زینک بخور 

بهت قول میدم اینکارارو کنی نتیجه میبینی 

این كارایی كه میگم بكن تو یك ماه تاثیرشو میبینی:

سرتو با اب ولرم بشور چنگ نزن دو نیمه كن و دوطرفو اروم از كف سر ماساژ بده بیا پایین. شامپو بدون سولفات استفاده كنی بهتره داروخانه داره. حتما سرتو نشسته بشور چون ایستاده شستن علت ریزش مو هست. خیس اصلا شونه نكن . حرارت زیاد و مستقیم نده .همیشه قبل خواب اروم ببند یا بباف اصلا باز نذار.

ببین طبع سرت چیه برو دكتر تا بفهمی .بعد شروع كن روغن تراپی .یه روغن كه به طبع سرت بخوره بگیر و بزن به موهات و ماساژ بده كه تقویت كنه