2777
2789

دختر من همش میخواد تو بغل باشه و راهش ببریم منم نمیتونم کمرم درد میگیره چه بازیای نشستنکی اختراع کردین از خودتون؟

روز اول که دل من به تمنای تو پر زد...چو کبوتر لب بام تو نشستم... تو به من سنگ زدی... من نه رمیدم نه گسستم... باز گفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم... یه صلوات واسه حاجت دلم میفرستین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقتشه

۹ماه

روز اول که دل من به تمنای تو پر زد...چو کبوتر لب بام تو نشستم... تو به من سنگ زدی... من نه رمیدم نه گسستم... باز گفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم... یه صلوات واسه حاجت دلم میفرستین❤
کاسه قابلمه و قاشق میزارم کنارش میزنه بهشون صدا میده ذوق میکنه 😑

اصلا نمیدونم چرا این اینجوری شده هر چیزی که عاااشقشم باشه رو بدی دستش فوقش تا دودقییه سرگرمش میکنه بعد میندازش اونور چهار دستو پایی راه میفته میره یا بغل میخواد

دکی😁

دکی چیه😂

اصلا نمیدونم چرا این اینجوری شده هر چیزی که عاااشقشم باشه رو بدی دستش فوقش تا دودقییه سرگرمش میکنه ب ...

پسر منم همینه زود از وسایل و اسباب بازیش زده میشه تازگی هم دندونش در میاد کلی عصبی و

جیغ جیغوو شده

پسر منم همینه زود از وسایل و اسباب بازیش زده میشه تازگی هم دندونش در میاد کلی عصبی و جیغ جیغوو شده

چجوری سرشو گرم میکنی؟