2777
2789
عنوان

چیکار کنم کمکم کنین

232 بازدید | 17 پست

من تک عروس خانواده شوهرم هستم خانواده که چه عرض کنم مادرشوهرمه وتنها یک خواهر شوهر اونا خیلی خوبن احتراممو همیشه دارن پارسال برا تولدبچم برا منم جفتشون کادو خریدن آخه تولد من ده روز جلوترش بود کی میاد همچین کاری میکنه وقتی میبینی دل طرفت باهات نیست۰منم بدک نیستم ولی بعضی وقتا ازاین رو به اون رو میشم یه جاهایی کوخ میریزم نمیدونم چیکار کنم دست خودمم نیست۰ولی بیشتر با مادرشوهرم اینجوریم۰

هستم۰۰۰۰ اما نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد زبونشون نیش داره .اره؟

بعضی موقع ها مادرشوهرم یه طرز دیگه ای صحبت میکنه که من نمسپسندم به شوهرم گفتم میگه اون بدبخت تودلش چیزی نیست همینجوری یه حرفی رو پرونده

هستم۰۰۰۰ اما نیستم
بعضی موقع ها مادرشوهرم یه طرز دیگه ای صحبت میکنه که من نمسپسندم به شوهرم گفتم میگه اون بدبخت تودلش چ ...

بخاطرهمونه دیگه .منم ب درد تو دچارم حتی بی خود و بی جهت پول میده لباس میخره اما زبونش تندهههه

خداشفات بده  حقته یک متدرشوهر پرو و دست بزن دار و یک خواهرشوهر فضول داشته بلشی تا بفهمی وقتی ب ...

خدا آدمایی مثل شمارو شفابده که یکی میاد درودل کنه وکمک بخواد ازتون اینجوری بازبونتون انگاری نیش عقرب نیشتر میزنین

هستم۰۰۰۰ اما نیستم

تازه عین تو دوتا بچه ان .منم میگم گناه داره شوهرم بیشتر در ارتباطه اما من كم محلی میكنم خوشم نمیاد چون سریع راحت میشن با ادم هرجور میخوان رفتارمیكنن. انقدم عقده ای نیستم بخاطر كادو و پول باهاشون خوب باشم.احترام نگه داشتن یه چیز دیگس 

خداشفات بده  حقته یک متدرشوهر پرو و دست بزن دار و یک خواهرشوهر فضول داشته بلشی تا بفهمی وقتی ب ...

وا حتما باید بیان كتكت بزنن تا ثابت بشه بدن خدا منطق تو رو اصلاح كنه😂