2777
2789
عنوان

دلیل ازدواجتون چی بود وجدانا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 100 پست
لباس عروس بپوشم . من بچه بودم عروس شدم و الان نه سال میگزره از ازدواجم و عاشق همسرم هستم خیلی دوسش د ...

ایجااااانم چقدر با صداقت نوشتی به دلم نشست  

خداروشکر که عاشق همسرتی این از هممممه چی مهم تره حتی بچه

انشالله خدا نی نی سالم و ناز بده بهت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله همه خوب. باشن ما که. خوبش گیرمون. نیفتاد

خوبم هستن ولی کم 

اصلا این دوره خوبی ها کم شده

پس اکثرا دروغ میگن متاسفانه یا آرزوهاشونو میگن 

شایدم طرف از نظر من و شما بد باشه ولی بعضیا همونو بذارن رو سرشون 

خب آدما فرق میکنن....

بعضیا هم خودشونم مثل طرف مقابلن و مشکلی ندارن

در واقع باید ببین خوبی و درستی رو چه کسی تعریف می‌کنه ادمش مهمه

یا فاطمه زهرا (س)

چون می خواستم خانواده ای بر اساس سلیقه و عقیده خودم داشته باشم دوست داشتم رشد کنم و رشد کردن رو تو طی کردن مسیری که خدا برای یک زن در نظر گرفته می دیدم و البته رشد وقتی اتفاق می افته که کلی زحمت و سختی کشیده باشی و خدا رو شکر . متاسفانه همه دنبال لذت هر چیزی ان در صورتی که اگه آگاهانه هر چیزی رو دنبال کنی لذت در کنارش قرار داره.

ممنونم از نظرت

خواهش می کنم البته شاید تو نگاه اول نظرم ته آرمان گرایی و این حرفاست مال سن نوجونی.اما خوب شخصا زمان کمی نیست که ازدواج کردم و واقعا فراز و نشیب‌های زیادی داشته زندگیم اما هنوز نظرم همینه.