2777
2789
عنوان

جرات کنید

148 بازدید | 11 پست

سخن ناب

جرات کنید حقیقی باشید. جرات کنید زشت باشید! خود را همان که هستید نشان دهید. هرچه میخواهید باشید فقط خودتان باشید! انسان باشید...!

👤رومن رولان

به نظرم  جالب اومد گفتم شما هم بخونید

زیبا ترین لحظه به کمال رسیدنه...زمانی که تو به بهترین نسخه از خودت تبدیل شده باشی....  .

جملش رو خیلی دوست دارم..گفتم بزارم تو تاپیک قشنگت

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند مدت پیش آرایشگاه بودم یه دختر خانم بیست ونه ساله اومده بود ..لیفت مژه .تزریق. کاشت ناخن عمل بینی. گونه گذاری و..تو یه پروسه چند ماهه اینا رو انجام داده بود 

بعد گفت عمل پروتز سینه دارم و..

بعد دائم از فرهنگ و خوبیهای کشور ترکیه و.‌‌میگفت 

صورتش غرق ارایش گفتم همین کشوری که ازش تعریف میکنی اصلا ارایش خانم تو این حجم رواج نداره و عادی نیست 

واقعا حس بدی پیدا کردم دختری تو این سن تمام دغدغه ش ظاهرش بود دائم درحال دستکاری جسمش بود حس کردم بعنوان یه جوون یه سرمایه س تو کشور اما....

واى عاليه

چند وقته دارم يه كتاب روانشناسى ميخونم روى همين موضوع كار ميكنه حس ميكنم عزت نفسم بالا رفته كلا حس بهترى دارم

خيلى خوبه كه ادم خودش باشه و هميشه خودشو سانسور نكنه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
چند مدت پیش آرایشگاه بودم یه دختر خانم بیست ونه ساله اومده بود ..لیفت مژه .تزریق. کاشت ناخن عمل بینی ...

منم با عمل هاى زيبايى موافق نيستم بنظرم طبيعى بودن خيلى شيك تره 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
منم با عمل هاى زيبايى موافق نيستم بنظرم طبيعى بودن خيلى شيك تره 

من بیشتر دلم از این سوخت که همه سرمایه و سلامتی و انرژی شو برا همین مسائل گذاشته بهش گفتم تو الان پر از زیبایی هستی همه راهها رو تو این سن داری میری چهل سالگی و پنجاه سالگی تو چطوری تحمل میکنی 

من بیشتر دلم از این سوخت که همه سرمایه و سلامتی و انرژی شو برا همین مسائل گذاشته بهش گفتم تو الان پر ...

كاش بيشتر برا سلامتيش وقت ميذاشت يا برا چيزاى ديگه