2777
2789

من دخترم کمتر از یک ماه دیگه سه سالش پر میشه. قبلا شدیدا با گوشی بود حالا لز گوشی ترک دادمش چسبیده به شبکه پویا . یعنی چشاش باز میشه تا بسته بشه داره پویا نگاه میکنه. میترسم براش خوب نباشه چون میگن به مغزش آسیب میرسونه. چیکار کنم کمتر نگاه کنه؟ 

یه عالم اسباب بازی داره ولی خب بازی نمیکنه باهاشون. شماها بچه هاتون چیکار میکنن؟

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی ! 😍😍😍

منم یا تی وی یا گوشی یاروسروکله منو باباش. طرف اسباب بازیاش نمیره اصلآ دعواشم کردیم فایده نداشته

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا

شاید اگه خودت سرگرمش کنی یا ببریش پارک از سرش بیافته

دختر من امروز تولدسه سالگیش بود 

روزی شااااید ی ساعت گوشی تی وی هم که اصلا علاقه نداره چند ثانیه محو تی وی بشه من از ذوق میمیرم

گرمسلمان گرمسیحی گریهود،،،آدمی باشید،مذهب هرچه بود

من یه مدت پسرم اینطوری بود ظبکه پویا رو قفل میکردم میگفتم خودشون مثلا ساعت ۳باز میکنن فیلم میزارن اونم بعد یه مدت عادت کرد و کم کم مدت زمان دیدن کارتونش کم شد 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

خب معلومه خوب نيست عزيزم خيلى ضرر داره. تلويزيون حداكثر ٢ ساعت در روز. همونم هر چقدر كمتر بهتر 

وقتى تلويزيون رو خاموش كنى و اجاره ندى ببينه مجبوره بازى كنه با اسباب بازياش. 

در ضمن شبكه پويا تا حدود ظهر هستش بعدش نهال ميشه كه برنامه هاش اصلا مناسب سن كوچولوى شما نيست و براى بچه هاى بزرگتر هست گلم

منم یا تی وی یا گوشی یاروسروکله منو باباش. طرف اسباب بازیاش نمیره اصلآ دعواشم کردیم فایده نداشته

دقیقا ... گوشی که دیگه زیاد سمتش نمیره ولی تی وی رو ترک نمیکنه حتی برای لحظه ای

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی ! 😍😍😍

سلام البته بچه منم سه سال و چهار ماهشه ولی نه معتاد گوشیه نه تی وی. ولی خوب استقبالش از اینه که باهاش بازی کنیم... اگر بگم کار دارم خودت بازی کن میره تنهایی بازی می کنه ولی منتظره من یا باباش بهش بپیوندیم... عاشقه بازی کردن و کتاب خوندن و قصه گفتن و شنیدن و کاردستیه🙏👌

اینجا پیج سلامت محوره دوستمه با کلی غذاهای خوب سالم و رژیمی... حمایت کنید ارزششو داره...     insta:healthy.food.happy.life
چی بگم والا شاید اگه خودت سرگرمش کنی یا ببریش پارک از سرش بیافته دختر من امروز تولدسه سالگیش بود&n ...

هوا سرده نمیشه ببرمش پارک زود مریض میشه . هر روزم نمیتونم ببرمش خونه مامانم

من یه مدت پسرم اینطوری بود ظبکه پویا رو قفل میکردم میگفتم خودشون مثلا ساعت ۳باز میکنن فیلم میزارن او ...

عه چه خوب . بذار ببینم قفل میشه واسه ما

من یه مدت پسرم اینطوری بود ظبکه پویا رو قفل میکردم میگفتم خودشون مثلا ساعت ۳باز میکنن فیلم میزارن او ...

چجوری قفل میکنی عزیزم به ماهم یاد بده منم اسیرم از دست پسرم

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

خب معلومه خوب نيست عزيزم خيلى ضرر داره. تلويزيون حداكثر ٢ ساعت در روز. همونم هر چقدر كمتر بهتر  ...

اجازه ندم که واویلا میشه . انقد گریه میکنه تا عصبی میشم و کنترلم و از دست میدم.

اتفاقا برنامه های نهال و بیشتر دوست داره  😣