2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفتو رک بزن مردا از پیش زمینه و اینا خوششون نمیاد.رک بگو چی میخوای من اینو تجربه کردم وقتایی که مقدمه چینی میکنم شوهرم کلافه میگه برو سر اصل مطلب

قاصدک وای به من همه از خویش مرا میرانند همه دیوانه و دیوانه ترم میخوانند...

در مقابل خونوادش وفنی تنهایی مظلوم نمایی کن اگه خیلی غیبت کنی و حرفشونو بزنی و بگی من فلان میکنم بیسار میکنم بدشون میاد.وقتی مظلوم بازی دربیاری اینجوری بیشتر مواقع توی اختلافا حق رو میده به تو

سعی کن قوی برخورد کنی..مردا از زنای شل و ول بدسون میاد...اونا یکی رو میخوان بتونن بهش تکیه کنن...کسی که پس انداز کنه.استقلال داشته باشه.همیشه یا اکثر مواقع شیک بگرده 

فقط نباید راج خونواده چندششون حرف زد،

البتههههههه بضی خانوادها بسیاااااار با فرهنگ و با شعور و فهمیده و عاقلن،

در کل بستگی ب ذاتش داره

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش

لایکم کنید لطفا بعد بخونم

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش

اروم بودن

اشکت دم مشکت نباشه

مودب باش حتی وقتی داری خفه میشی ازعصبانیت

من هرسری دادوبیدا میکنم نامزدم میگ تو ساکت باشی من به شکر خوردن میفتم

بدهیچکی رو نگو پیشش ک خودتو خوب نشون بدی

پایه تفریحاش باش تا حدامکان

برا رابطه همیشه انقد پرشور باش انگار دوران نامزدیه

دلسوز و مهربون باش کم نذار نگو زده میشه مردا عین بچه ان

جوری رفتارکن انکار واقعا پادشاهه انقد حال کنه از احترامت

هیجوقت ی دختر ضعیف نباش حس کنه بی عرضه ای اگ نباشه

و مهمتر ازهمه ازحضور خودت مطمعنش نکن بزا همیشه بترسه ازدستت بده نگو دیگ ازدواج کردم ت شد

مردا ازچیزی مطمعن باشن ک همیشه هست دیگ جذابیت نداره واسشون

کلی چیزای دیگ

وای من چیکار کنم مادرشوهرم هی محبت میکنه به شوهرم حس میکنم‌مامانشو بیشتر دوس‌داره نامزدم چیکار کنم ب ...

بله این مشکل منم هست که تاپینگ زدم

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..