2777
2789
عنوان

حلقه هولاهوپ و شیردهی

582 بازدید | 6 پست

سلام دوستان.من چهار ماهه که زایمان سزارین کردم و ازدوران بارداری ۱۶ کیلو وزن اضافه برام مونده.به نطرتون از الان میتونم حلقه بزنم یا زوده.کسی تو دوران شیردهی حلقه زده؟تاثیرش چطور بوده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نتریسن چنان لاغر میشین که خودتون نمیدونین کی و کجا من تو دوران بارداری 17 کیلو اضافه. کردم تا 4 ماهگی بچه ام همون بودم الان فکر کنم شدم 57 کیلو بذار بچه ات موقع دندان دراوردنش بهتون.میگم چون واقعا اذیت میکنه و مادر لاغر میشه

ازم متنفرن ولی از حرفام نت برداری میکنن
اصلا نتریسن چنان لاغر میشین که خودتون نمیدونین کی و کجا من تو دوران بارداری 17 کیلو اضافه. کردم تا 4 ...

نه عزیزم، پ چرا من لاغر نشدم ؟ چه ام نه ماهشه، شما شانست خوب بوده، البته من چاق نیستما فقط شکم و پهلو دارم، الان هم حلقه میزنم و هم میرقصم و ورزش میکنم

نه عزیزم، پ چرا من لاغر نشدم ؟ چه ام نه ماهشه، شما شانست خوب بوده، البته من چاق نیستما فقط شکم و پهل ...

من قبلا خیلی لاعر بودم الان فقط از شکم و پهلوهام ناراصی ام