2777
2789
عنوان

باردارای مهربون

117 بازدید | 22 پست

سلام 

من از بوی همه چی بدم میاد ...متنفرم از بوی برنج مرغ .گوشت .

هیچی نمیتونم بخورم دلم فقط سرکه و کاهو میخواد.به اصرار همسرم ی لیوان شیر و خرما میخورم یا نون و پنیر گردو .

شما اینجوری بودید ؟؟؟بچه م گناه داره من حالم واقعا بد میشه از غذا ...

دلم آش خواست درست کردم خوردم ...یا کشک بادمجون و میرزاقاسمی...

ولی از بقیه غذاها هیچی نمیتونم بخورم.

شما چکار میکردید ؟برای بچه م بد نباشه ی وقت

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم بگو برات درست كنن بيارن منم خودم نميتونم درست كنم  دوست ام بكنم نميتونم بخورم

تنهام ...فقط همسرم هست 

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
هیچی طبیعیه. میگذره. من یکی دوبار اینقدر حالم بد شد که رفتم سرم زدم به زندگی برگشتم.

وای چقدر بد ...انشاالله به سلامتی زایمان کنی

اگه ۳ماه اولی طبیعیه.‌

آره 

من ک تا ماه 9 تهوع داشتم روت گلاب همه غذاها ب جز مرغ میخوردم ولی فوری بالا میاوردم.

هرچی هم گفتن واسه تهوع بخور خوردم فایده نداشت.

هفته ای دوبار میرفتم سرم میزدم .با سرم زنده بودم.

اخرای بارداریم ی قرص اومد اسمش پرگ ایز بود حتما بگیر دکترم میگفت خیلی خوبه ایشالا بهت اثر میکنه

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  
من ک تا ماه 9 تهوع داشتم روت گلاب همه غذاها ب جز مرغ میخوردم ولی فوری بالا میاوردم. هرچی هم گفتن وا ...

ممنون 

وای شرایط شما خیلی حاد بوده که ...

منم بدم میاد شوهرم به زور میگه بخور😣

الانم ناهار نیومده زنگ زد الکی گفتم آره خوردم

خیلی گشنمه خودمم تنبلیم میاد از طبقه سوم پاشم برم مغازه یه چیزی بخرم بخورم 🙁

منم بدم میاد شوهرم به زور میگه بخور😣 الانم ناهار نیومده زنگ زد الکی گفتم آره خوردم خیلی گشنمه خود ...

من الان گفتم برام کاهو بشور ...غذا دلم نمیخواد ...تمام پنجره ها رو هم باز کردیم بو بره بیرون 

عه

ممنون  وای شرایط شما خیلی حاد بوده که ...

خواهش میکنم عزیزم.اره خیلی وحشتناک بود یعنی دیگه تا عمردارم بخاطر همین تهوع از باردارشدن میترسم.

ایشالا مال شما زود رفع شه.کپسول زنجفیل هم بد نبود.قرص b6هم خوبه.

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  
عزيزم بگو برات درست كنن بيارن منم خودم نميتونم درست كنم  دوست ام بكنم نميتونم بخورم

عهههه

تو همون کنجد قبلی لا آی یو آی باردار شدی؟؟؟

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫