mamane_mohamad مدیر استارتر عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 1423 عنوان زایمان طبیعی 286 بازدید | 7 پست سلام خانما کیا با وجود دیسک کمر طبیعی زایمان کردن؟ خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤ 1397/11/11 | 14:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سپید۶۷ عضویت: 1396/09/15 تعداد پست: 9194 من هم دیسک کمر داشتم هم سیاتیک ۲۷ روز پیش کردم دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
mamane_mohamad مدیر استارتر عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 1423 من هم دیسک کمر داشتم هم سیاتیک ۲۷ روز پیش کردم واقعا؟ طبیعی زایمان کردی؟ خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
mamane_mohamad مدیر استارتر عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 1423 من هم دیسک کمر داشتم هم سیاتیک ۲۷ روز پیش کردم ماشاءالله،مبارکه عزیزم الان کمر درد نداری؟ خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
سپید۶۷ عضویت: 1396/09/15 تعداد پست: 9194 ماشاءالله،مبارکه عزیزم الان کمر درد نداری؟ ده پونزده روزی کمر درد داشتم جوری که اگه طاق باز میخوابیدم باید با کمک بلند میشدم اما الان خوبم دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
mamane_mohamad مدیر استارتر عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 1423 ده پونزده روزی کمر درد داشتم جوری که اگه طاق باز میخوابیدم باید با کمک بلند میشدم اما الان خوبم خداروشکر خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
فاطان عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 1222 ده پونزده روزی کمر درد داشتم جوری که اگه طاق باز میخوابیدم باید با کمک بلند میشدم اما الان خوبم سلام عزیزم ببخشید شما دیسک کمر داشتید زایمان طبیعی کردید بهتون فشار نیومد الان اذیت نمیشید وضع کمرتون همونجوریه یا بعد زایمان بدتر شده
فاطان عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 1222 سلام ببخشید شما چجوری زایمان کردید بلاخره کمرتون تو چه وضعیتیه میشه طبیعی زایید با وجود دیسک کمر