2777
2789

سلام

پسرم پنج روزه پی پی نکرده

تا دیروز وقتی باد ازش خارج میشد بو نداش، از دیروز بوی مدفوع میده ،بیچاره پاهاشو جمع میکنه و گریه میکنه

سه روز پیش بردمش دکتر گف چون شیر مادر میخوره اشکال نداره تا ی هفته نره دسشویی

ولی من اذیت شدنشو میبینم

ب مقعدش روغن زیتون زدم و با گوش پاک کن یکم زدم داخلش، دو سه قطره مدفوع کرد😑 چیکار کنم؟

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دختر منم وقتی نمیتونست زور بزنه و دل درد میگرفت من مقعدش و با روغن زیتون چرب میکردم با سرنگ یکم روغن زیتون داخل میفرستادم ،دور نافشم با روغن زیتون به صورت حرکت ساعت ماساژ میدادم.بعدشم خودم پاهاش رو آروم به صورت دوچرخه میزدم ک کمک بشه واسش

خودت اب هويج و اناناس و انجير و سوپ جو بخور و ١٢ ليوان در روز مايعات . 

بچه رو با آب گرم حموم كن بعد شكمش رو با روغن زيتون دايره وار در جهت عقربه ساعت ماساژ بده ،كف پاشم از پاشنه به سمت انگشتا حالت. L ، بعد پاهاش رو مثل دو چرخه زدن ورزش بده و بعد آروم ببر بالا و تو دلش يكم نگه دار. 

كمك كن بهش خودت تا مدفوع كنه و هر وقت يه روز شد مدفوع نكرد اينارو انجام بده . 

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
تا ۱۰ روزم طبیعیه  خودت ملین مثل روغن زیتون بخور که روی شیرت اثر کنه

اخه دل درد داره

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
شربت انجیل از داروخونه بگیر سریع معدشو راه میندازه

ی ماهشه اخه میتونم بدم؟

قطره ويتامين A-D نميخوره؟ اين ويتامين باعث شل شدن مدفوع هم ميشه 

ویتامین آ د یبوست میاره

نوزادایی که شکمشون کمتر کار میکنه باید مولتی ویتامین بخورن

اینو دکتر گفت به دخترم

اگه بخوای دهن مردم رو بدوزی نخ کم میاری عزیزم