2777
2789
عنوان

بارداري با اسپرم اهدايي

1448 بازدید | 18 پست

سلام اكثرا در مورد بارداري من اطلاع دارن و ميدونن من با اسپرم اهدايي باردار شدم ..خيلي ها هنوز از من سوال ميپرسن گفتم ي تاپينگ جديد بزنم و شرايطم رو دوباره بازگو كنم ..البته براي كساني كه مشكل من رو داشتن..

من نزديك به ٣ سال باردار نشدم و مشكل از همسرم بود ايشون مشكل داشتن در نهايت تصميم گرفتيم از اسپرم اهدايي استفاده كنيم (بدون اينكه اصلا كسي اطلاع داشته باشه)من باردار شدم دخترم الان ٣ ماه دنيا امده و من و همسرم هيچ زمان فك نكرديم اين بچه همسرم نيس هر دو مخصوصا همسرم عاشقانه ميپرستتش...مهم اينه كه اين بچه توي وجود من رشد پيدا كرده و در اغوش من و همسرم بزرگ ميشه ..سوالي هست در خدمتم..در ضمن من ايران نيستم و اطلاعي از دكتراي ايران ندارم 

خداي خوبم مثل هميشه فقط اميدم به تو هست ..

شوهر منم آزواسپرم هستش

قراره بیوپسی بشه اگه تو بیوپسی اسپرم نبود باید از اسپرم اهدایی استفاده کنیم

هیچوقت اصلا ب ذهنت نمیاد ک بچه شوهرت نیس؟؟؟

من همش میترسم از اینکار

میشهواسه مامانشدنمیهصلواتبفرستی😭🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر منم آزواسپرم هستش قراره بیوپسی بشه اگه تو بیوپسی اسپرم نبود باید از اسپرم اهدایی استفاده کنیم ...

نه اصلا ..تازه بعضي وقت ها ميگم ببين چقدر اينجاش شبيه تو هست ببين بيني اش شبيه تو هست .جالب تر اينكه همسرم هم قبول ميكنه ..ما اصلا به اين فك نميكنيم كه از اسپرم اهدايي به دنيا امده ..خدا رو شكر كه راهش كشف شده و همه ما ميتونيم بچه دار شيم..به اميد خدا تو هم موف باشي ..اصلا نترس و در مورد اين كه اون از شوهرت نيس فك نكن

یعنی در اصل پدر  این بچه یکی دیگه ست؟؟

از نظر من پدر دختر من همسرم هست ..تمام ..اما دخترم از اسپرم شخص ديگه به من تزريق شده 

تو ایران انجام نمیدن زیاد حرام میدونن مراجع تقلید اسپرم اهداییو 

اما راه خیلی زیاده که بشه زیر ابی رفت 

وقتی تخمک اهدایی هست باید اسپرم اهدایی هم باشه 

دیگه اون تصمیم با اون خونوادس که حاضرن از اسپرم اهدایی استفاده کنن یا نه 

تو خارج هستن زنایی که دوست دارن بچه دار بشن و مجردن و میرن بانک اسپرم و اسپرم اهدایی میگیرن 

تا وقتی دو طرف کاملا راضی باشن ایراد نداره اما مردا معمولا قبول نمی کنن 

چون تخمک اهدایی با اینکه از زن نیست اما چون زن حس بارداریو با اون تخمک تجربه میکنه و شیر دهی داره کنار اومدن باهاش راحت تره 

هر چند خیلیا تخمک اهدایی هم قبول نمی کنن مثل دختر عمه من که قبول نکرد و همچنان داره فک میکنه که بگیره یا نگیره تصمیم زیاد راحتی نیست با اینکه راه دیگه ای هم نیست 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .
تو ایران انجام نمیدن زیاد حرام میدونن مراجع تقلید اسپرم اهداییو  اما راه خیلی زیاده که بشه زیر ...

تصميم راحتي نيس

..اما بعد ادم ميفهمه كه اصلا سخت هم نيس ..همه اينها به فكر ادم ها برميگرده ..چه اشكال داره ادم ي بچه رو توي رحم خودش پرورش بده بزرگ كنه ..اون بچه مال تو هست وجود تو هست ..اصلا نبايد ادم خودش رو اذيت كنه .و به نظر من وقتي تو به كسي حرفي نزني و كسي ندونه خيلي خيلي بهتره .شايذ ما بپذيريد اين بچه فقط مال ما هست و فراموش بكنيم اما اطرافيان هيچ وقت فراموش نميكنن و اين اشتباه هست به كسي در اين مورد حرف زدن

تصميم راحتي نيس ..اما بعد ادم ميفهمه كه اصلا سخت هم نيس ..همه اينها به فكر ادم ها برميگرده ..چه اشك ...

اره دختر عمه منم نباید به کسی میگفت کارو واسه خودش سخت کرده البته خیلیم سخت گیره رو اینکه کی بهش تخمک بده حتی به مدرک دانشگاهیش و خواهر و برادر طرف کار داره اینکه طرف سالم باشه حتما و اخلاق و  خیلی چیزای دیگه!!!!

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .
نه اصلا ..تازه بعضي وقت ها ميگم ببين چقدر اينجاش شبيه تو هست ببين بيني اش شبيه تو هست .جالب تر اينكه ...

آخه تو مسائل شرعی خوندم ک ب مادربزرگ پدریش و همچنین عمش محرم نمیشن

میشهواسه مامانشدنمیهصلواتبفرستی😭🌷
اره دختر عمه منم نباید به کسی میگفت کارو واسه خودش سخت کرده البته خیلیم سخت گیره رو اینکه کی بهش تخم ...

بله حق هم دارن ،،منم خيلي تحقيق كردم در مورد كساني كه اهدا ميكردن و انسان بودنشون برام مهم بود ..از توي كساني كه از خودشون و هدفشون نوشته بودن ،افكار اين اقا رو پسنديدم با اينكه ألماني بود اما خيلي انسان بود..اميدوارم دختر عمه شما هم تصميم درست رو بگيرن ..از طرف من بهشون بگيد نگران نباش هيچ وقت حس نخواهي كرد اين بچه از تو يا شوهرت نخواهد بود..و اما اما اي كاش به كسي حرفي نزده بود.موفق باشن

آخه تو مسائل شرعی خوندم ک ب مادربزرگ پدریش و همچنین عمش محرم نمیشن

مسائل شرعي رو اصلا قبول ندارم ...اين بچه تو وجود من بزرگ شده اخه چرا بايد هر چيز رو به شرع و اسلام وصل كرد..من مسلمان نيستم واسه همين هم اصلا به اين موضوعات توجه نكردم ..مسلمان هم بودم باز هم برام مهم نبود

سلام افسون جان من هم‌شرایط شمارو‌دارم و ازت راهنمایی میخوام ممنون میشم دعوت دوستیمو بپذیری تا بیشتر ...

عزيزم من ايران نيستم