2777
2789
عنوان

نظرتون در باره بازاريابي شبكه اي ؟؟؟

22123 بازدید | 55 پست

سلام به شركت بازاريابي شبكه اي نفيس دعوت شدم ميخواستم نظرتون و تجربتون و بدونم خوبه آيا ؟؟؟؟

زن اگر از عشق لبريز شود منشور نور بي پايان ميشود.❤️❤️❤️  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنبه ریز افتضاحه 

نفيس هستن 

اشناهامون از محصولات استفاده كرده خوب بوده جواب گرفتن 

حالا به منم پيشنهاد همكاري دادن نميدونم خوبه يا نه 

من خودم بیزم راضیم، همه چی بستگی به خودت داره که چطوری بتونی از توانایی هات استفاده کنی، فقط اگر به ...

چ محصولات داره بيز

من خودم بیزم راضیم، همه چی بستگی به خودت داره که چطوری بتونی از توانایی هات استفاده کنی، فقط اگر به ...

شبكه اي هستش براي شما

نفيس هستن  اشناهامون از محصولات استفاده كرده خوب بوده جواب گرفتن  حالا به منم پيشنهاد هم ...

برا پنبه ریز هم همینطوری بود یکی از اقوام ما رفت اولش ارزوی پول و ثروت و فلان و فلان اینقدر تبلیغ کرد خود ش کشت ولی ضرر کرد اومد بیرون واقعا ناراحت کننده است توی این بی پولی هنوز ضرر هم کنی 

برا پنبه ریز هم همینطوری بود یکی از اقوام ما رفت اولش ارزوی پول و ثروت و فلان و فلان اینقدر تبلیغ کر ...

براي اينا جوري نيست ك بخري و أنبار كني سفارش ميگيري و ميفروشي و سود و پور سانت 

محصولاتش چيا هستش و از درامدش راضي هستيد 

اره عزیزم راضیم، کسب درامد هم به توانایی های خودت بستگی داره من چهار پنج ماه اول واقعا سختی کشیدم بابت فروش به بعدش برام خوب پیشرفت لم کار اومد دستم