من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
چیشده حالا از وقتی عضو شدی فقط نینی یار هارو صدا زدی؟
من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖 دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍 تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲ وزن شروع۱۰۷😭 هدف اول ۱۰۰🔓☺ هدف دوم۹۵🔓☺ هدف سوم۹۰🔓☺ هدف چهارم۸۵ 🔒😕 هدف پنجم۸۰🔒😕 هدف آخر ۷۵🔒😕 💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎 خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
از صبح کارشون دارم نیستن انگاااار ن انگااااار 😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒
پنج شنبه و جمعه ها نی نی یار پنج شیفته از ظهر تاپیکشو باز میکنه. روزای دیگه صبح ها نی نی یار سه شیفته که اونم حدود ساعت نه تاپیکش باز میکنه