2777
2789
عنوان

صبحونه خوردن صبح زود در بارداری

139 بازدید | 7 پست

اجباریه صبح خیلی زود پا شیم برا صبحونه؟ چون من ویارم خیلی بده تا از خواب پا میشم همش میخوام بالا لیارم... هی همه میگن باید صبحونه بخوزی خیلی بده بچت لب شکری میشه و .... خدا نکنه البته

من یاعتاب ۱۰ و ۹ یه چیزی میخورم ولی زودتر از اون نمیتونم

خیلی دلهوره دارم

پسر خوشگلم منتظر دیدنتم  

چه حرفا که آدم نمیشنوه از مردم

اون حرفا فقط استرس میده بهت اصلا گوش نده بهشون

صبحونه چه ربطی به لب داره؟😐

عزیزم ضعف نکن فقط..حتی اگه تو صبحونه هم نخوری بچه از ذخایر بدنت خودشو سیر میکنه فقط خودت آسیب میبینی اگه زیاد ضعف کنی و بدنت ضعیف میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مسخره بخاطر نخوردن صبونه لب شکری بشه

من هنوزم یه وقتایی ساعت 11 میخورم 

هر وقت گشنم بشه

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

نه چه ربطی داره

ولی من از ماه هشت اشتهام زیاد شده بود خودبخود 6-7 پا میشدم ابمیوه و کیک میخوردم بعدم دوباره نه و ده نون پنیر و مخلفات

ماه های اخر دیگه ویارت کم میشه اشتهات خوب میشه بچه هم همون موقع ها وزن میگیره

هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی

خواهر من هر شب قبل خواب یه لیوان آب سیب میگرفت و هر روز صبح که بیدار میشد اول اونو میخورد . هم اشتهاش باز میشد هم به گفته خاله خان باجیها دیگه گرسنه نمیموند هم اینکه بچه ش خیلی خوشگل و سفید شد با چشمای رنگی در حالیکه هم خواهرم هم شوهرش چشم و ابرو مشکی هشتن . خلاصه سیب عالیه اول صبح بخوری اگه هم خودشو نمیتونی بخوری آب سیب طبیعی بخور.

وقتی ارزش ها عوض میشوند ، عوضی ها با ارزش میشوند.