2777
2789

شوهرم صبح بعد از ۱۵ سال زندگی گفت که خیلی خواب میبینم که بهم خیانت کردی.هفته ای حداقل دوشب خواب میبینم.

من دیدم بعضی صبح ها حالش خوب نیست.

یا همین دو سال پیش رفت پیش روانپزشک.ولی نگفت دقیقا مشکلش چیه.

شما بودین عکس العمل تون چی بود؟

من اول تعجب کردم بعد خندم گرفت .بعد هم یه نوبت براش گرفتم پیش روانکاو.که برا ۲۱ نوبت داد .

از وقتی هم خوابیده تا الان بغض کردم.یکمم گریه کردم.

شوهرم مرد خوبیه .زندگیمون هم خوبه مثل همه بالا پایین داشته.

اعتماد کامل بهم دیگه داریم.

منم یه تیپ ساده و یه ضد افتاب هم بیرون میرم.

بنظرتون دلیلش چیه این خواب ها؟

خواهشا خانم و آقا فرق نمیکنه جواب بدید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید از دوست داشتن زیاد و ترس از دست دادنتون دور ازجوووونتون....این خوابارو میبینه....

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

منم زیاد خواب میبینم شوهرم منو گذاشته رفته😕😕😕😕😕خیلی آدم داغون میشه😭

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
آخه روح و روانش بهم ریخته .خودش هم ناراحته .دلیلش ام نمیدونه.

شوهرم منو لخت دیده بود تو خیابون لخت کامل. منم باهاش قهرکردم. دیگ ندید شایدم نمیگه. ولی اگ بهش رو بدم بدتر میشه. مدل شوهرم اینجوریه. ولی بهش بگو خواب چیزی ک میبینی نیس ی معنی دیگ داره خودت سرچ کن تو گوگل ب شوهرت نگو ببین چی میاد

چون ترسشو داره اون خوابارو میبینه .متاسفانه توجامعه زیاد شده.همه فکرمیکنن بهش بعدخوابشو میبینن .منم درمورده شوهرم ازاین خوابا زیاد دیدم

خوبی نکن .من کردم حال نداد 😏
شوهرم منو لخت دیده بود تو خیابون لخت کامل. منم باهاش قهرکردم. دیگ ندید شایدم نمیگه. ولی اگ بهش رو بد ...

خیلی باهاش صحبت کردم .خدا کنه تاثیر داشته باشه .

واقعا میگه دوست دارم خودکشی کنم اینقدر برام سخته.