2777
2789

دیشب با شوهرم رابطه داشتیم روش پیشگیریمون طبیعیه ولی نمیدونم چرا همشو ریخت داخل  اونم برای اولین بار بعد اون زود فقط دوتا قرص اورژانسی خوردم  حالا میترسم آیا کسی بوده تو این شرایط قرار گرفته باشه وباردار شده

اینم بگم که دو ماه پیش ۲۲ یک ماه پیش ۱۷ و این ماه شاید ۱۲ پریود بشم 

لطفا راهنمایی کنید 

خدایا شکرت  که دوباره مامان شدم 😍😍😍😍😍   خدایا خودت مواظب نی نیم باش 😍😍😗😗            الهی به امید خودت 😗 👐 👐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردار نمیشی عزیزم نگران نباش  ۲تا ۷۵ خوردی؟

آنشالا 

بله دوتا ۷۵ بود

خدایا شکرت  که دوباره مامان شدم 😍😍😍😍😍   خدایا خودت مواظب نی نیم باش 😍😍😗😗            الهی به امید خودت 😗 👐 👐
اگر ۲تا ۷۵ خوردی که درسته اگر ۲تا ۱.۵ خوردی زیادی خوردی و هورمونات بهم میریزه  سعی کن دیگه نخو ...

دوتا خوردم  اونم ۷۵ بودش دیگه نخوردم

نگران نباش صبر کن پریود شی ❤️ 

ببخشید با اجازه استارتر منم یه سوال دارم

من تا حالا از قرص استفاده نکردم برا پیشگیری

چه قرصی باید بخورم از کی شروع کنم؟

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

بله عزيزم من شدم  بلافاصله قرص اورزانسي خوردم ولي 6هفته بود فهميدم باردارم به ناجار هفته7سقط كردم جون دخترم هنوز كوجيكه.

ماندن به پای کسی که دوستش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست.(حسین پناهی)
دوتا خوردم  اونم ۷۵ بودش دیگه نخوردم

نه بابا چه خبرههه

کلی ضرر داره 

همونیکه خوردی درسته 

چند روز صبر کن پریود میشی 

معمولا باید تا ۲هفته دیگه پریود شی 

اگر تا ۲۱ روز نشدی باید آزمایش بتا بدی

نگران نباش صبر کن پریود شی ❤️ 

اره راه مطمئا همینه

ببخشید با اجازه استارتر منم یه سوال دارم من تا حالا از قرص استفاده نکردم برا پیشگیری چه قرصی باید ...

عزیزم قرص روش خوبی برای پیشگیری نیست 

در دراز مدت مشکل ساز میشه 

استفاده از کاندوم بهترین راهه

بله عزيزم من شدم  بلافاصله قرص اورزانسي خوردم ولي 6هفته بود فهميدم باردارم به ناجار هفته7سقط كر ...

وای یا خدا

منم ال دی برا کیستم میخورم ولی ی شب ی ال دی جا موند رابطه پر خطرم چن شب بعد داشتم خدا رحم کنه بچه نمیخوام. بخدا ترسیدم، امان از مردا😭

عزیزم قرص روش خوبی برای پیشگیری نیست  در دراز مدت مشکل ساز میشه  استفاده از کاندوم بهتری ...

ن میخوام یه ماه بخورم فقط

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

ميتوني تابيك قبلي منو بخوني دقيقا همين سوالو برسيدم كه متاسفانه من باردار شدم وبعد سقط همجنان خونريزي دارم

ماندن به پای کسی که دوستش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست.(حسین پناهی)