2777
2789
عنوان

خانوما ی راهنمایی میخواب راجب قرص ال دی و رابطه محافظت نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقعی که قرص رو خوردی شکمت خالی بوده ؟

تقریبا خالی ، ویروس استفراغ گرفته بودم گفتم سر ساعت همیشگیم بخورم، خوردم و بعدش بالا اوردم گلاب ب روت ولی نمیدونم نیم ساعت گذشت ی رب گذشت

تقریبا خالی ، ویروس استفراغ گرفته بودم گفتم سر ساعت همیشگیم بخورم، خوردم و بعدش بالا اوردم گلاب ب رو ...

اگه شکمت خالی بوده و خوردی بعد 20 دقیقه کاملا جذب میشه 

من دروس فیزیولوژی رو دانشگاه پاس کردم با اطمینان بهت میگم

اگه شکمت خالی بوده و خوردی بعد 20 دقیقه کاملا جذب میشه  من دروس فیزیولوژی رو دانشگاه پاس کردم ...

دستت درد نکنه اره از شب قبلش چون بچم مریض بود بیمارستان بودم هیچی نخوردم خودمم مریض بودم فقط 2ساعت قبلش ی کم سوپ خورده بودم

بعدم گفتم قرص رو بخورم جا نمونه ال دی قوی ای هم هست برا کیسته چون خوردم نمیدونم نیم ساعت شد ی رب شد.... 

اورژانسی مانع بارداری میشه ال دیاروهم از فرداشب بخور فردارو ۲تا بخور

ال دیمو ک ادامه دادم ولی بعدش 2تا نخوردم

وای توروخدا دعا کنید بچه ای نباشه من شب و روز دعا کنم خدا ب کسایی ک میخواد بده 

ایشالا چیزی پیش نمیاد...من بدترین حالتو برات گفتم.....دیگه تهش اینه

توکل بخدا....خودتم اذیت نکن

من تو عقد بدشانسی آوردم....کاریم نکردیم....فقط یه مالش کوچیک......فردا صبشم....اورژانسی خوردم دیر بود

ماه بعد لکه بینی داشتم...پری نشدم....حالت تهوع....رفتم ساکشن کردم

(ناچار شدم پردمو زودتر از موعد....)البته خوب شد....خودم بابت گواهی اقدام کرده بودم....اوایل روشنفکر بازی میکردن....یهو تا خواستن نق بزنن....گواهیمو دادم مادرش....

ایشالا چیزی پیش نمیاد...من بدترین حالتو برات گفتم.....دیگه تهش اینه توکل بخدا....خودتم اذیت نکن من ...

ای بابا، اخه من بچم ناخواسته بود و بارداری شدیداااااا سخت و بدی داشتم

و انقد بی جون ک نمیتونم تن ب ساکشن بدم

الان بچه داری؟ 

یه کمش به شانست بستگی داره....ناچاری یک ماه صبر کنی من تو هفته اول آزمایش خونم منفی شد بیخیال بودم ...

برا کیستم الان ی ماهو نیمه پریود نشدم یعنی دکتر گفت نمیشی برا همین تخمک گداری و... از دستم در رفته

چون هرروز ۵صب میرفتم شهر دیگه تا ۵غروب....نمیتونستم بچه نگه دارم......پنج شیش ساعت تو راه و جاده بودم....

بخاطر مشکلات زیادم....هنوز نمیتونم بچه بخام....

ساکشن اذیت نمیشی.....فقط ۴۰ روز خونریزی....فک کنم مثل بعداز زایمان