2777
2789
من باید روز 14 پری سونو بدم که وضعیت تخمدانهام معلوم بشه که از ماه بعد قرصمو شروع کنم.من روز 13 و 14 پریم کرمانم.حالا میخام بدونم اونجا واسه سونو جایی هس؟من چکا کنم؟؟؟؟اگه نرم 2ماه عقب میفته.شوهرم کلی ناراحته
انسانم‌ آرزوست.  
کسی نیس که یک جا رو بهم معرفی کنه
بخدا شرایطم خاصه.دارم4 ماه اقدام میکنم به جایی نرسیده.ماه قبل دکترمو عوض کردم بهم اچ دی داد گفت برگرده به وضعیت قبل تا من ماه بعدش ببینم فولیات در چه حده تا برای ماه بعدترش قرص بدم.اگه نرم میشه 3 ماه بعد
شوهرم دپرس میشه.بیچاره بچه دوس داره ناامیده
انسانم‌ آرزوست.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیمارستانای زاهدان همه جا رو رفتم کسی نبود .اخه دلم عجیب تیر میکشید شبل خواب نداشتم یک دکتر عمومی ساده فقط تو اورژانس بود بعدم که سونو هیچ جا نبود موند که موند
انسانم‌ آرزوست.  
دل دریایی عزیزم ، سلام ، خانمی کمی آرامش داشته باش معلوم خیییییییلی مضطربی ، انشااله همه چیز درست میشه ، من آدرس این تاپیکتونو برای دوتا از دوستان کرمانی ام فرستادم ، حتما تا امشب یکیشون بهت خبر میده بشرطی که تو هم به خودت استرس وارد نکنی ، همه چیز درست میشه بانو چون همه ما خدای مهربونو داریم ....
من زنم ، بی هیچ آلایشی ، حتی بی هیچ آرایشی ! من زنم ...... اما گاهی کودک میشوم کودک دلبند تو تا محکمتر در آغوشت بیارامم .
سلام رستا
مرسی عزیزم.آره استرس دارم اونم بیشتر بخاطر شوشو هستش که بچه دوسته
آخه نمیدونی که چقد باهام صحبت کردو راضیم کرد تا بعد یکسال از زندگیمون راضی شدم اقدام کنیم بعدش مریضی سختی گرفتم رفت تا 2 سال دیگه
الان شوشو خیلی داغونه.صبرم نداره
انسانم‌ آرزوست.