2777
2789
عنوان

خیییلی از زندگی خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 24 پست
واسه خنده اس اخه همه میپرسیدن بچشو چکار کرده پس😂😂😂😂

منم واسم سواله

راستی با کی ازدواج کرد😄

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

چرا این فکرااا میکنی خداوند عااااشقته  بالای سرته توی قلبته    یعنی چی خداوند من را فراموشم  کرده امکان ندااااره  تو برو   دلت را اروم کن  همیشه زبانت با ذکر خدا  باشه قران بخوون اگه نماز قضا داری بخووون نماز شب بخووون مشکل را حل میکنه  چله زیارت عاشورا گوگل بزن   عااالیه 40 روز سوره یس یا دعا توسل بخووون سوره یس  بهتره    کسی که عااااشقته یعنی خداوند هیچ وقت فراموشت نمیکنه  ادم که ادم عاااشقه نمی ذاره اذیت شه معشوقش  **ولی عشق ادم ب ادم  اصن بدرد نمیخوووره خداوند را عشق است

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم واسم سواله راستی با کی ازدواج کرد😄

نمیدونم😥😥😥😥

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

عزیز دلم ببین مشکل با شوهر وهمسر  مشکل ااکثر خانما ست وشما هم فقط نیستی همین که الان سلامتی دارین خداوند را سپاسگزاری کن وسجده شکر به جابیارسجده شکر 9بار شکر الله هستش چون میددونی خیلیا را دیدم سرطان دارن ولی ارزوشونه سلامتی داشته باشن  این مشکلت را میتونی با محبت کردن ب شوهرت حل کنی  ولی بهتره خداوند را سپاسگزاری کنی و کنار همسرت با شادی زندگی کنین

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

راستش یه مریضی دارم نمیتونم بگم.هر چی هم دکتر میرم فایده نداره.دعا کنین شفا بگیرم.من خیییلی دیر خسته میشم ولی چون خیییلی فشار روم بود چند وقت اینطوری شدم