2777
2789
عنوان

۱ گیگ نت رایگان برای همراه اولی ها بیاین تا بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حواسم نبود من قبلا نصب کردم  ولی شماره و رمز ک میدادم مرتبا خطا میداد

اگه قبلا نصب کرده باشی دیگه بهت نمیده جز اینکه شماره جدید بزنی

هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم
نمیدونم اون سری هم مرتبا خطا میداد بیخیالش شدم

اها شما اصلا ثبت نام کردی؟

اون پایین نوشته ثبت نام

اول ثبت نام کن شماره و رمز و دوباره تکرار رمز میخاد

اها شما اصلا ثبت نام کردی؟ اون پایین نوشته ثبت نام اول ثبت نام کن شماره و رمز و دوباره تکرار رمز م ...

چرا عزیزم ثبت نام و زدم ولی نشد اگه تو نظرات کاربرا تو بازار هم ببینی خیلیا این مشکلو داشتن

چرا عزیزم ثبت نام و زدم ولی نشد اگه تو نظرات کاربرا تو بازار هم ببینی خیلیا این مشکلو داشتن

ا نمیدونستم

من دوتا خط خودمو خط همسرو و مامان داداش و زنداداشو و... زدم همشون شده

سلام عزیزم اول برو بازار برنامه همراه منو نصب کن بعد ثبت نام کن شمارتو میخاد و دوبار رمز بعد برات راهنمای برنامه رو میاره مثل عکسه رد کن و ببین اخر کار ۱ گیگ نت بهم میده فقط بیزحمت نت ک گرفتی روی لینک من انتخاب کن بهم امتیاز بده🙈 سلام. این لینک باشگاه مشتریان همراه اوله. تو باشگاه می تونی کلی امتیاز جمع کنی و با امتیازات بسته های اینترنت، مکالمه و پیامک رایگان بگیری. به محض ورودت 20 امتیاز هدیه هم بهت می ده... http://my.mci.ir/user/clubInvitation?invId=vny8FbWU