2777
2789

دخترم 1سال و 2ماهشه 

پاش خیلی حساسه تا دستشویی میکنه خیلی بد میسوزه همه نوع پمادی هم استفاده کردم پوشکشم  چند بار عوض کردم زود به زودم عوضش میکنم ولی باز😣😣 دیگه نمیدونم چیکار کنم دلم کباب میشه وقتی اینجوری میشه..

میشه چیزی تو بدنش کم و زیاد باشه که اینجوری میشه؟؟؟!!!

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔

پمادتتراساکلین برای زخم بگیر عالییییییہ

لطفا با حرفامون با کارامون مرحم درد ھای ھم باشیم نه زخم......                                                                       لطفا برای حاجت رسیدن ب حاجتم ھرچند تاکه میتونین صلوات مھمونم کنین.....شاید قلبتون انقد پاک باشه ک حاجت روا شم........                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ببرش دکتر احتمال داره از ویروس یا قارچی باشه ک تو ادارو مدفوعش هست .

اخه پسر من دو سری اینطور شد با دارو های مخصوص خوب شد

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

تو  روز در حمام بازش بذار ... زود خوب میشه و اینکه شاید بخاطر اب دندون باشه و اگر اسهاله بهش پودر بده

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
عزیزم شاید ب مارک پوشک حساسه.پماد ان ان استفاده کن

میگم چند بار عوض کردم ولی فرقی نکرده

اتفاقا الان پماد ان ان دارم براش میزنم

شما واسه این مورد استفاده کردین؟

آرہ پاھاش حساسیت میزد ناجوراااااااااااااا از این پماد استفادہ کردم چن روز پشت سر ھم خوب شد از جیش شونہ......تیزہ ک زخم میشن و میسوزن.....من بطم ۹ ماھشہ روزا مای بی بی ش نمیکنم گناس اونوقت شما ۱سال و ۲ ماھس ھمش می بندی؟؟؟؟؟؟؟ ھر ۱ ساعت یبار تند ببرش دسشویی آبگرم بگیر بھش ھم جیش کنہ ھم پاھاش ھوا بخورن زود خوب شن.......ھم زودتر یاد میگیرہ فقط شبا ببندش 

لطفا با حرفامون با کارامون مرحم درد ھای ھم باشیم نه زخم......                                                                       لطفا برای حاجت رسیدن ب حاجتم ھرچند تاکه میتونین صلوات مھمونم کنین.....شاید قلبتون انقد پاک باشه ک حاجت روا شم........                    
خب هی عوض نکن بذار به یکی عادت کنه ببین ب کدوم پوشک حساسیت داره

تو این یکسال سه تا مارک عوض کردم بفاصله چند ماه  ولی برای همش همینطور بوده