2777
2789
منم زمان مجردی برادرام ملافه پیچم میکردن اصلا نمیتونستم جم بخورم چادر داریم تا چادر اینا منو میکردن ...

منم شوهرم اولش میگف بنداز گفتم عمراا بابام نگفته سر کن همین مونده تو بگی ،

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸
آره دیدم آخه بعضیا از گرما سرخ میشن😁 واقعا کار سختیه ،خب بزارش کنار حجاب ک فقط چادر نیس،الته توهین ...

نه عزیز دلم چرا ترورت کنیم😍

سوال برات پیش اومده دیگه طبیعیه

ولی من خودم با چادر خیلی راحت ترم🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم زمان مجردی برادرام ملافه پیچم میکردن اصلا نمیتونستم جم بخورم چادر داریم تا چادر اینا منو میکردن ...

بخدا منم یه چادر عربی دارم کلففففففففت عینه پالتو هست به دلم موند یبار تابستون با مانتو خننننک برم بیرون🤕🤕اگه شانسه منه شوهرم کنم بعدا میگه پوشیه ام بزن🔫😑

میشه بگی موضوعش چی بود

بنده خدا داشت میگفت از وقتی هم دانشگاهیاش فهمیدن که تو شهر خودشون چادر نمیپوشه ولی توی دانشگاه و شهر دانشجویی میپوشه بهش میگن داری به چادر توهین میکنی. همین فقط داشت درد دل میکرد چیزی نگفت

پس چرا تاپیکای رابطه با دوست پسر نمیترکه

اونام اگر از ضوابط بگذره در دم میره رو هوا من همیشه به تاپیکای حجاب حواسم هست اول تو آنلاینا نی نی یار میاد بعد فورا میره رو هوا

و دیگر هیچ...

آره دیدم آخه بعضیا از گرما سرخ میشن😁 واقعا کار سختیه ،خب بزارش کنار حجاب ک فقط چادر نیس،الته توهین ...

منم تابستونا زیر چادر لباس خنک و راحت میپوشم. البته چادرام همه آستین داره ولی گاهی همسرم شوخی میگه یه جوری لباس بپوش که چادرت جایی گیر کرد و پاره شد خودت روت بشه تو خیابون راه بری😉

اونام اگر از ضوابط بگذره در دم میره رو هوا من همیشه به تاپیکای حجاب حواسم هست اول تو آنلاینا نی نی ی ...

یه بار تاپیک رابطه ج ن س ی زدن .تا صفحه ده رفت .خ دیر تعطیل شد با اینکه همه داشتن خاطره ی رابطشونو میگفتن

سلام 🌷

منم تابستونا زیر چادر لباس خنک و راحت میپوشم. البته چادرام همه آستین داره ولی گاهی همسرم شوخی میگه ی ...

آره ریسکه😆مثلا اگه باد شدید بیاد😅 من مانتو تابستونی خنک زیرش میپوشم